Телефон за контакт - 0876798701; email: kanals@abv.bg

Стационарен телефон - 02 995 09 09

Последвайте ни в:

Прочистване на канализация

За нас: Пайп Строй Груп ЕООД

прочистване на канализация

Пайп Строй Груп ЕООД е фирма с основен предмет на дейност ВиК услуги – изграждане и поддържане на водопроводни и канализационни мрежи, инспекция и профилактика на ревизионни шахти, отпушване на канали и сифони, отводняване на помещения и септични ями и отстраняване на ВиК аварии.

ВиК услугите, които предлагаме на своите клиенти, се стремим да са с отлично качество на нормални цени. Нашите служители са дългогодишни специалисти в тази област и повечето от тях работят при нас от отркиването на фирмата. Ние вярвваме, че основният капитал на една компания са нейните добри и лоялни служители.

Оборудване за отпушване на канализация

ремонт на канализация

Ние работим с нови машини европейско производство, което е предпоставка за добре свършена работа. Автопаркът ни дава предимство пред конкурентите ни, като ние сме в състояние да поемем няколко обекта едновременно или по-голяма задача. Работим на територията на цялата страна в кратки срокове.

Притежаваме 5 цистерни за вода с различна вместимост, 2 мини-буса за мобилните ни групи с подходяща техника за аварийни ремонти, голям брой помпи и машини за отводняване и изпомпване на отпадни води от канали и септични ями. Имаме налични водоноски, мини багер и парострукйки. Екипът ни е обучен да работи с тези машини така че да се свърши работата максимално бързо и без други щети. Имаме и техника за ремонти и изграждане на ВиК за дома, бизнеса и инфраструктурата. Гордеем се със стотици успешно завършени обекти и проекти. Препоръките от доволни клиенти го свидетелстват.

Връзка с нашия екип

Разгледайте и нашата Facebook страница за научите повече на фирмата ни и начина на отпушване на канализация и сифони. Там ще научите и интересни новини и препоръки как да се предпазите от запушване на канализацията и тоалетните. Ако имате въпроси, не се колебайте да ни потърсите на нашите телефони. Ако желаете, можете да ни пишете и на имейл: kanals@abv.bg