Телефон за контакт - 0876798701; email: kanals@abv.bg

Стационарен телефон - 02 995 09 09

Последвайте ни в:

Изграждане на канализация и ревизионни шахти

изграждане на канализация

Изграждане на канализация и ревизионни шахти от нашия екип. Основното предназначение на ревизионните шахти е да се осигурят достъп до каналите и отводнителните системи. Това, от своя страна, налага непрекъснатата им инспекция и периодична поддръжка. С напредването на ВиК технологиите се появи и необходимостта от задължителен, максимално улеснен достъп до ревизионните шахти, което довежда до почти цялостното им изчезване.

Над 50 години всички водещи ВиК компании предлагат ревизионни шахти, които са напълно недостъпни за почистване. Като лидер в областта на изграждането на сложни канализации, Пайп строй груп ЕООД изгражда лесно достъпни ревизионни шахти, пригодни за периодична ВиК инспекция и прочистване и напълно съобразени със съвременните европейски изисквания както по отношение на тяхната функционалност, така и относно използваните ВиК материали. За кратко време, този тип сложни канализационни шахти, се превръщат в най-предпочитани сред потребителите на ВиК услуги.

Обадете се на нашите телефони за да получите консултация и решение за Вашия обект! Разгледайте галерията с изпълнени ревизионни шахти, сложни В и К системи и отпушване на канали.