Телефон за контакт - 0876798701; email: kanals@abv.bg

Стационарен телефон - 02 995 09 09

Последвайте ни в:

Отпушване на тоалетни и сифони

Отпушване на тоалетни и сифони от Пайп строй груп вече над 10 години! Фирмата предлага на своите настоящи и бъдещи клиенти експресно отпушване на канали, сифони и тоалетни с професионална модерна техника. Освен това, нашата фирма се е специализирала в точната диагностика на всякакви водопроводни и канализационни системи, без значение от техния вид, възраст и материал за изработка. Добри цени и експертно обслужване за гр. София и страната.

Прочистване на отходни канали

отпушване на тоалетни

Както всички знаем, запушените или замърсени отходни канали могат да предизвикат наводнения, излъчване на неприятна миризма, както и да доведат до цялостно влошаване на хигиенните условия в съответното помещение. Специалното ВиК оборудване и автомобили на фирмата допринасят за безпрепятственото почистване на водопроводните и канализационни мрежи.

Всички отпадъци, които се насъбират в процеса на отпушване на канализацията, се изпомпват, извозват или преработват от нас посредством нашето модерно ВиК оборудване. Добрата проходимост на тръбопроводите гарантира запазването на тяхната функционалност и техническа годност в продължение на дълги години.

Техника за видеодиагностика на каналите

Благодарение на съвременните методи за видео диагностика на каналите, които се прилагат от Пай строй груп ЕООД, се прави първата и най-важна стъпка към удължаване на живота на канализационните тръби и подобряване на функционирането им. Освен това, нашата фирма предлага отпушване на канали и непрекъснато (абонаментно) почистване на наличните канали, сифони, тоалетни тръбопроводи, септични ями, ревизионни шахти и други части на ВиК мрежата.

Профилактика на канали и канализация

Веднъж почистени, каналите и сифоните трябва да бъдат обгрижвани на определен период от време, за да не се образуват нови запушвания и затлачвания. Нашият екип ще даде препоръки за правилното функциониране на един канал. Част от него е периодичната му профилактика. Свържете се с нас и ние ще Ви посъветваме за правилното решение! Диспечерите ни са постоянно на линия, просто се обадете на нашите телефони.

Разгледайте нашата галерия със снимки от процеса на работа по отпушване на канали, тоалетни, сифони, мивки и други отходни тръби и шахти.

Пайп строй груп ЕООД има нужната техника за отпушване в МОЛ-ове, стадиони, обществени тоалетни и други. Тези типове тоалетни се експлоатират по-натоварено и често се запушват с различни предмети, тоалетна хартия, едри обекти и твърди частици. В такъв случай тоалетните не могат да се отпушат с подръчни средства, а нужна професионална намеса. Това може да се извърши само от фирма за ВиК и отпушване на канализация.

Отпушване на сифони в домашни условия

Преди да извикате професионална фирма за отпушвани на сифони и канализация, може да опитате и сами да се справите. Ето и няколко съвета как с подръчни средства да отпушите сифона си:

• Опитайте с вряла вода – кухненската мивка може да бъде отпушена с един-два литра вряла вода в изсипана в канала. Възможно е да е необходимо използването на повече литри гореща вода, за да има наистина резултат. Най-лесният начин е чрез загряване в термокана и изсипване в сифона на горещата вода. Добавете и гранули от типа на тубофло преди това. Те могат да бъдат намерени във всеки магазин за битова химия.

• Топла солена вода – прави се разтвор от половин чаша сол с 4 литра вода и смесвате в тенджера, която поставяте на котлона, за да заври водата. След това изсипете загрялата се смес в запушената мивка или сифон.

• Със сода за хляб и оцет – опитайте с половин чаша сода за хляб, която директно изсипвате в канала. След което добавете и една чаша бял оцет. Покрийте канала с парцал и изчакайте да престои разтвора 30 минути или час. Вътре междувременно ще стане лека химична реакция, която ще разтвори отлаганията и мръсотията. След това направете и промивка с два-три литра вряла вода.

Запушените и замърсени канали причиняват преливане и отделят неприятни миризми. Причините са различни. Най-често това са неправилната експлоатация, остарели и счупени тръби, неправилен монтаж или наслояване на твърди отпадъци от мазнини. За това профилактиката е важна и помислете колко пъти в годината се запушват каналите ви у дома. В случай че често се справяте сами, то може би е време да се замислите за професионалисти в областта. В такъв случай Пайп строй груп ЕООД са Вашият доверен водопроводчик!