Телефон за контакт - 0876798701; email: kanals@abv.bg

Стационарен телефон - 02 995 09 09

Последвайте ни в:

Почистване на кладенци за София Област

Почистване на кладенци, автомивки и бензиностанции се извършва със специална техника и машини. Почистването на кладенци е трудна и понякога опасна дейност. Не правете грешката да опитвате да се справяте сами. Ние имаме опит с почистването на кладенци.

Почистване на кладенци цени и информация

Предлагаме още почистване и профилкатика на кладенци. След нашата намеса и почистване издаваме препоръки, за да може кладенецът да работи безпроблемно. При затлачени кладенци, сонди и други, не се колебайте да ни потърсите! Почистваме кладенци с различна дълбочина и диаметър. Фирмата разполага с подходяща техника за изчистване на кладенци.

Почистване на автомивки

При почистване на автомивки, ние работим с включени в цената препарати за отстраняване на петна и мазнини от петролни продукти. Редица бензиностанции избират нас за предпочитан партньор за почистването на им. Изцяло почистваме автомивки – от паркинга им, през зоната за миене, до каналите и шахтите. Разполагаме с едра и по-малка техника, което ни позволява да оперираме на всякакъв терен.

Почистване на мазниноуловители и утайници

Екипът на Каналихит има богат опит и с почистването на мазниноуловители и утайници на хипермаркети, търговски центрове, мол-ове и бизнес сгради. Техниката ни работи спокойно и в подземни паркинги и гаражи. Апаратурата ни е с капацитет от 2,5 до 26 кубука, което я прави универсална за всякакви нужди. Обученият ни екип ще се отзове на място и ще извърши почистване на мазниноуловителите, каломаслоуловителите и утайниците с присъща прецизност.

Нормативни изисквания при почистване на кладенци, утайници и др.

Фирма Пайп строй груп с предмет на дейност отпушване на канали и шахти работи според изискванията на местното и европейското законодателство и разпоредби. Притежаваме всички нужни сертификати и разрешителни от РИОСВ. Обадете ни се за повече информация! Разгледайте и галерията ни с извършени комунални услуги за нашите клиенти. Станете фенове на страничката ни във Фейсбук и коментирайте качеството на услугата ни. Сайтът вече е достъпен и от мобилни устройства с responsive версия за улеснение на клиента. Фирмата е регистрирана и в Google maps.