Телефон за контакт - 0876798701; email: kanals@abv.bg

Стационарен телефон - 02 995 09 09

Последвайте ни в:

Почистване на септични ями

почистване на септични ями

Почистване на септични ями – регулярна нужда от това имат хиляди домакинства в страната. При най-разпространените конструкции на септични ями съществува реална опасност от препълване и преливане. Това става, когато дебитът на отпадните води превиши попивателната способност на септичната яма. Най-често септичните ями се препълват при почви с по-ниска водопропускливост. Затова, при наличие на такива застрашаващи септичните ями фактори, до фекалния резервоар се изгражда утайник, а пречистените води се отвеждат в попивно поле. Функцията на конструкцията е да осигури успешното попиване на отпадните води в почвата.

Изпомпване и почистване на септични ями на ниски цени

За всякакви дейности около отводняване, изпомпване и почистване на септични ями, както и съвети за тяхната правилна употреба и ежедневно обслужване, можете да разчитате на помощта на нашите квалифицирани екипи за град София и страната. ВиК специалистите ни ще направят оглед на място по Ваша заявка и ще Ви предложат варианти за справяне с неприятните проблеми около препълнените Ви септични ями. Съвременното ни оборудване бързо и качествено ще отводни Вашите септични ями като изпомпа излишното количество фекални води със специален автомобил и помпа на конкурентни цени.

Видове септични ями

Септичните ями са различни по обем, характеристики и пропускливост. Същесвтуват септични ями с една или две камери. Рядко се ползват такива с повече камери, въпреки че те са най-препоръчвани за къщи, където потреблението е голямо. В септичните ями отпадните води престояват средно до 3 дни. Тежките елементи във водата остават на дъното и се пречистват анаеробно и после сами се утаяват. Мазнините от всякакъв характер (напр. от готвене) обикновено излизат на повърхността и образуват пяна.

Отводняване на септични ями

При най широко ползваните модели септични ями съществува реална опасност от препълване и преливане. Такова преливане става, когато дебитът на отпадните води надвиши попивателната способност на ямата. Най често септичните ями се препълват при почви с по-слаба пропускливост и скалисти местности. В такъв случай периодично ще имате нужда от фирма за почистване на септични ями. Пайп строй груп ЕООД извършва тази дейност на нормални цени като основна такава. За дейности около отводняване и изпомпване на различни видове септични ями както и за съвети за тяхната правилна експлоатация може да се обърнете към нашия екип в София.

Съществуват и т.нар. изгребни септични ями. Те се ползват предимно за еднофамилни къщи и вили. Те са с общ обем от 1 до 6 кубика. Обикновено са направени от висококачествен полиетилен. Техните предимства пред класическите ями са:

- монолитност на съоръжението и 100% водоустойчивост

- гладки стени и лесни за измиване

- експлоатационен срок над 20 години

- подходящи за подземен монтаж в тревна площ или пешеходна алея

- възможност за монтаж на преливна тръба при нужда

- влагане на бактерии за редуциране на утайките

- възможност за допълнителни надстройки и всякакви удължители

- хигиенно-санитарно по-издържани

Фирмата разполага със специализирана техника за почистване на септични ями. Ползват се камиони с контейнер за изсмукване (изпомпване) на съдържанието на септичната яма. След това мръсотията се извозва до специално място, където се депонира отпадъка. Екипът ни има и апаратура за разбиване на твърдите утайки и последвалото им премахване. При необходимост екипът ни ще извърши и дезинфекция на веднъж чистия контейнер. Така ще се елиминират микроби и неприятни миризми.

Профилактика на септични ями

За да не се стига до аварии и препълване на ямата е добре да се прави регулярна профилактика на съоръжението. Пайп строй груп може да извършва това по заявка или по график. Периодичността на профилактика на една септична яма зависи от нейния обем, честота на ползване и разновидността на съоръжението. Профилактиката е най-доброто решение от връщане на мръсна вода, сериозно затлачване и повреди по канализацията. Не подценявайте този факт.

Абонаментна услуга за изпомпване на септични ями

На сайта kanalihit.com можете да заявите и абонамента услуга по изпомпване на септична яма. Така ще спестите средства, ще осигурите регулярност и ще поддържате съоръжението си в изправност. Такава абонаментна услуга е почти задължителна при септична яма под 2 кубика. Въпреки не малката вместимост, такава яма често ще се препълва. Това е така заради факта, че по дъното и стените се отлагат твърди частици, които свиват оперативния обем на септичната яма.

Пайп строй груп ЕООД ще отпуши септична яма по заявка във всички квартали на града както и в прилежащите вилни зони. Обслужваме и индустриални зони, производствени площадки и цехове. За заявка се свържете с екипа ни на нашия телефон: 02 995 09 09. Пишете ни и на имейл: kanals@abv.bg

Отводняване на шахти и ниски терени

Фирмата ни разполага с автомобили с мощни помпи за отводняване на дъждовна и канализационна вода. Ние ще се справим изпомпване на вода от мазета, сутерени, гаражи, подлези и други ниски терени.

За съжаление метеорологичните аномалии и порои често предизвикват наводнения и нанасят щети на домове и фирми. Тук можем да помогнем ние – бързо и навременно ще отводним проблемите помощения, за да пордължите Вие с ремонта по график. Имаме капацитет да поемем и по-сериозни обекти за отводняване и изпомпване на отпадни или канализационни води.

Разгледайте галерията ни тук и се убедете във възможностите на квалифицирания ни екип от служители. Харесайте нашата Facebook страница и научете повече за тази дейност. Нашите служители ще отговорят на заявката Ви бързо.

Не се доверявайте на случайни фирми със съмнителна квалификация. Изберете утвърден партньор като нас!

Техника за почистването на септичните ями

Ние почистваме септични ями, шахти и сонди със специални вакуумни каналопочистващи машини. Гордеем се че нашата техника за септични ями и отпушване на канали е нова и от висок клас, което е предпоставка за добре изпълнена услуга. Фирма "Пай Строй Груп" ЕООД поддържа септичните ями и утайници на територията на редица търговските обекти на няколко бензиностанции и супермаркети. Доверете се на утвърден партньор на нормални цени!

Съвременни септични ями – предимства:

1. Надеждност: Модерните септични ями са изключително надеждни са и са устойчиви на атмосферни влияния и спукване

2. Удобство: Новите модели ями са направени да се изпомпват и почистват лесно. Те са най-често с две камери и се препълват по-бавно

3. Практичност: Септичната яма се монтира дори на и в дворове с наклон или насип. Прилагат се и за къщи с голямо ползване на вода

4. В съответствие с еко-норми: Една модерна септична система е направена според изискванията на БДС и еко-нормите на МОСВ

Важно! Съвременните септични ями се почистват винаги от професионална фирма с правилна техника. Така се избягват проблеми с експлоатацията и се гарантира дълъг живот на съоръжението. Изберете утвърдена фирма в почистването на септични ями в България!