Телефон за контакт - 0876798701; email: kanals@abv.bg

Стационарен телефон - 02 995 09 09

Последвайте ни в:

Почистване на канали

почистване на канали

Почистване на канали от ВиК фирма с дългогодишна практика в дейността. Kanalihit.com е собственост на Пайп строй груп ЕООД. Компанията се занимава конкретно с ВиК услуги – изграждане и поддържане на водопроводни и канализационни системи, почистване на канали, отпушване тоалетни и мивки, отводняване на шахти, подземия и гаражи. Почистване на паркинги и миене на улици и производствени площадки.

При нас работят няколко дежурни екипа със специализирани автомобили. Ние работим и в почивните дни и сме в състояние да се отзовем на адреса за няколко часа. Ето защо ние сме от малкото компании в бранша, която предлага експресна услуга по почистване на канали и шахти.

Друго важно предимство на Пайп строй груп е, че нашите екипи няма да губят време в идентифициране на проблема. Фирмата ни разполага с модерна апаратура за видеодиагностика и техника за отпушване на канали. Така директно ще се пристъпи към решаване на проблема със запушения канал и неговото изчистване.

Kanalihit.com: Почистване на канали за София

За битови и корпоративни клиенти по прочистване на канали и други ВиК услуги, ние работим във всички райони на Столицата. Ако имотът Ви се намира извън Околовръстното шосе на София, отново можем да помогнем. Обслужваме региона на град София и прилежащите му малки населени места и вилни зони.

Kanalihit.com в социалните мрежи

Станете последователи в нашата Facebook фен страница и бъдете наши фенове там. Коментирайте дали сте доволни от посещението на екипа ни. Така ние ставаме по-добри в работата си. А ние от своя страна ще Ви уведомяваме и за новостите в бранша и сезонни отстъпки.

Често задавани въпроси

Въпрос: Колко бързо реагирате за почистване на канал?

Отговор: Мобилната група е на адрес до 2 часа от обаждането. Ако е по-натоварен ден, ще реагираме в рамките най-късно на същия работен ден.

Въпрос: Ако проблемът е по-сериозен?

Отговор: В kanalihit.com имаме бусове, които са екипирани с модерна апаратура и резервни части за ремонт. След направа на видеодиагностика, ще имаме яснота за сериозността на проблема с канала. В повечето случаи можем да направим ремонт на място, ако е без голяма сложност.

Въпрос: Каква е цената за почистване на канал?

Отговор: Цената зависи винаги от няколко фактори – вид тръба, вид запушване, има ли едри предмети или счупване и др. Във всички случаи ние работим на едни от най-конкурентните цени в страната.

Въпрос: Работим ли в почивните дни?

Отговор: Работим в почивния ден събота до 12.00 ч. Неделя е почивен ден и не приемаме обаждания и заявки.