Kanalihit

Телефон - 0876798701

Телефон - 02 995 09 09

email: kanals@abv.bg

Последвайте ни:

Борбата при запушен канал

Борбата при запушен канал

Домакински химикали в борбата при запушен канал.

Гамата от съвременни домакински продукти е много широка и разнообразна, но най-добре е да спрете избора си на универсални (подходящи за тръби от всякакъв материал), изпитани и тествани от много хора.

В борбата за изправен източник добре се доказаха разтворители от марките „Krot“, „Domestos“, „Mister Muskul“, „Sanfor“, „Tiret“, съдържащи хлор и други киселини и основи, които са отлични неорганични съединения, тапи от различни етимологии, включително ръжда, както и дезинфекция. Като правило такива продукти включват натриев хипохлорит и натриев хидроксид, сгъстител за осигуряване на безопасност по време на работа, не повече от 5% от ПАВ (ПАВ), които спомагат за отстраняването на мастния филм, отложен върху стените на тръбите и са супер ефективни при запушен канал.

Тъй като химикалите са много разяждащи и безпощадни за повърхностите, например гумените уплътнения бързо се отстраняват от експлоатация. Те трябва да се използват възможно най-малко (не повече от 3 пъти месечно). Трябва също така да се отбележи, че течните, гелообразни средства имат по-мек ефект върху тръбите, които ще третирате при запушен канал.

Запушен канал

Ако имате налице запушен канал, тръбите първо трябва да се изплакнат с вряща вода или гореща течаща вода. И да се оставят да престоят в продължение на 20 минути, а след това изсипете агента в необходимото количество, посочено на опаковката, в отвора на мивката за няколко часа. След това изплакнете обилно с течаща вода.

Понякога продуктът се излива за една нощ, за да не създава неудобства на другите при достъпа до водопровод. Също така, за да засилите премахването на неприятните миризми в кухнята при запушен канал. След химическо почистване на тръбите, можете допълнително да излеете малко антисептично средство в отвора на мивката, за да се отцеди.

Бъдете внимателни и спазвайте препоръките при запушен канал. Придържайте се стриктно към инструкциите за дозиране и употреба на определен почистващ препарат върху опаковката му.

Това ще Ви позволи да го използвате с максимална ефективност. Без излишно износване на водопроводната система, и ще ви защити при работа с химия.

С тежките химикали трябва да се борави с ръкавици и с изключителна предпазливост. Като се избягва контакт с кожата и лигавиците и се държи на място, недостъпно за деца и домашни любимци..

Последни публикации

За

Защо трябва да се почиства една септична яма

Септичната яма е тих герой в нашите домове, играеща ключова роля в ефективната работа на канализационната система. Да създадем дълбоко разбиране за нейната важност и какво я прави толкова неотменна. Септичната яма не е просто дупка в земята; тя е жизнено важен филтър, задържащ и пречистващ отпадъците, преди те да достигнат околната среда. Да я […] Вижте повече
лесни и безопасни методи за отпушване на канала

6 лесни и безопасни метода за отпушване на канала

Използването на мивката в банята и натрупването на косми, сапун, паста за зъби и други химикали може да създаде много трудни за премахване натрупвания, които изискват малко повече грижи от това просто да се изсипе някакъв препарат или да използвате плунжера както всеки път. От друга страна, въпреки, че комерсиално предлаганите препарати могат да бъдат […] Вижте повече
Отводняване на мазета при наводнение

Отводняване на мазета при наводнение

Отводняване на мазета при наводнение. Наводнения на мазетата се случват след покачване на подпочвените води, след проливни дъждове, също в резултат на ВиК аварии. В резултат на това могат да бъдат нанесени значителни щети на целия подземен етаж на сградата. Случват се повреди на електрическите инсталации, на телефонните линии, развалят се мебелите. В подобни случаи […] Вижте повече