Kanalihit

Телефон - 0876798701

Телефон - 02 995 09 09

email: kanals@abv.bg

Последвайте ни:

Всичко важно за септичните ями

Всичко важно за септичните ями

Корпусът на системата за третиране трябва да бъде изработен от устойчив полиетилен с висока плътност (HDPE). Например, фибростъкло е сравнително крехък материал, който може да бъде повреден по време на монтаж или употреба.

HDPE е издръжлив и инертен материал, който не отделя химикали в природата и е добре устойчив на агресивна среда. Предпочитание трябва да се даде на пречиствателните системи с монолитно тяло, всички съединения на които са заварени.

Всичко важно за септичните ями

Първият критерий за подбор е видът на пречиствателната станция и степента на пречистване.

Искате да закупите септична яма с инсталация до ключ, да я монтирате и да забравите за нея за дълго време. Това е напълно възможно, но не всички септични ями могат да си го позволят.

1.1. Септична яма и резервоар за съхранение – 0% пречистване.

Има септични ями, които трябва да се изпомпват два пъти седмично. Това е може би най -популярният и най -евтиният септичен резервоар, наречен резервоар за съхранение или склад. Обемът на такова хранилище обикновено е ограничен до 3 m³. Ако искате да закупите септична яма за петима души, обемът на тази бъчва ще се напълни напълно за три дни със скорост 250 л / ден за всеки член на семейството.

1.2. Септични ями с последваща обработка на почвата – пречистване до 50%

Такива септични ями се състоят от 2 х 3 отделения, където тежки частици падат на дъното на резервоара, а белите дробове излизат с вода в земята. При степен на пречистване от 50%, преди навлизането в почвата, отпадъчните води преминават през филтриращото поле.

В такива съоръжения за пречистване няма филтри или само един от 5 възможни филтъра, които 98% присъстват при дълбоко биологично пречистване на отпадъчни води.

Устройството за пречистване на почвата изисква специфични условия на мястото, инфилтраторите са скъпи. Септичните ями не могат да работят без допълнително третиране в земята, с високо ниво на подпочвени води и в тежки, наситени с влага почви.

Разберете всичко важно за професионалната услуга за почистване на септичните ями тук.

Последни публикации

За

Защо трябва да се почиства една септична яма

Септичната яма е тих герой в нашите домове, играеща ключова роля в ефективната работа на канализационната система. Да създадем дълбоко разбиране за нейната важност и какво я прави толкова неотменна. Септичната яма не е просто дупка в земята; тя е жизнено важен филтър, задържащ и пречистващ отпадъците, преди те да достигнат околната среда. Да я […] Вижте повече
лесни и безопасни методи за отпушване на канала

6 лесни и безопасни метода за отпушване на канала

Използването на мивката в банята и натрупването на косми, сапун, паста за зъби и други химикали може да създаде много трудни за премахване натрупвания, които изискват малко повече грижи от това просто да се изсипе някакъв препарат или да използвате плунжера както всеки път. От друга страна, въпреки, че комерсиално предлаганите препарати могат да бъдат […] Вижте повече
Отводняване на мазета при наводнение

Отводняване на мазета при наводнение

Отводняване на мазета при наводнение. Наводнения на мазетата се случват след покачване на подпочвените води, след проливни дъждове, също в резултат на ВиК аварии. В резултат на това могат да бъдат нанесени значителни щети на целия подземен етаж на сградата. Случват се повреди на електрическите инсталации, на телефонните линии, развалят се мебелите. В подобни случаи […] Вижте повече