Kanalihit

Телефон - 0876798701

Телефон - 02 995 09 09

email: kanals@abv.bg

Последвайте ни:

Грешки при избиране на септични ями

Грешки при избиране на септични ями

Грешки при избиране на септични ями при избор на вертикален модел на септична яма, без да се отчита вида на почвата и нивото на подземните води.

Подземните води се намират близо до повърхността на земята. Високо ниво на подземни води (GWL) е характерно за глинестите скали, често срещани в района на Москва, и не е подходящо за видове септични ями с последваща обработка на почвата. Препоръчваме ви да проверите нивото на водата, преди да закупите и инсталирате оборудване.

Как да определим нивото на подземните води

Ако не знаете как да определите нивото на подземните води, нашите експерти ще ви посъветват.

Фирма Пайп Строй Груп ЕООД извършва индивидуален подбор на септична яма специално за вашия сайт от различни пречиствателни съоръжения, които са представени на нашия уебсайт в каталога на септичните ями.

Принципът на действие на септичните ями

За да се направи изборът на подходяща пречиствателна станция за отпадъчни води по -лесен и разбираем, е необходимо да се има представа за принципа на нейната работа.

Характеристики

Пречиствателните съоръжения с последваща обработка на почвата изискват инфилтратори – филтрационни полета. Но не във всяка област има достатъчна плоскост за тези полета или типът на огъване ще бъде подходящ.

Дълбоко биологично пречистване, с помощта на помпа, зауства пречистените отпадъчни води на разстояние до 50 метра от резервоара, без скъпото подреждане на кладенци. Летливите аерационни станции имат малко изпомпващо отделение, което ви позволява да изхвърляте пречистените отпадъчни води само с 8 м, а след това е необходимо да се изгради преливен кладенец, което значително увеличава разходите за самата инсталация в пречиствателни съоръжения, подобни на топас.

Грешки при избиране на септични ями и къде да инсталирате

Климатични условия

Ако имате яма, склад или септична яма, тя ще замръзне през зимата, при условие че не извършвате изолация и специални консервационни работи. Например, септична яма често стиска или разкъсва. Септичната яма с ниска степен на пречистване има същите недостатъци.

Ако пречиствателната станция е оборудвана с компресор, тогава септичната яма не може да замръзне през зимата. Супер септична яма Твер е фабрично изолирана. Комплектът включва японски компресор. Корпусът е изработен от висококачествен европейски полипропилен. Стените на септичната яма са подсилени.

Септичната яма Твер през зимата работи толкова ефективно и надеждно, както във всеки друг период на експлоатация, благодарение на уникалния си дизайн. Производителят на септичната яма Твер гарантира качество! Повече подробности за това как функционира септичната яма Твер през зимата.

Последни публикации

За

Защо трябва да се почиства една септична яма

Септичната яма е тих герой в нашите домове, играеща ключова роля в ефективната работа на канализационната система. Да създадем дълбоко разбиране за нейната важност и какво я прави толкова неотменна. Септичната яма не е просто дупка в земята; тя е жизнено важен филтър, задържащ и пречистващ отпадъците, преди те да достигнат околната среда. Да я […] Вижте повече
лесни и безопасни методи за отпушване на канала

6 лесни и безопасни метода за отпушване на канала

Използването на мивката в банята и натрупването на косми, сапун, паста за зъби и други химикали може да създаде много трудни за премахване натрупвания, които изискват малко повече грижи от това просто да се изсипе някакъв препарат или да използвате плунжера както всеки път. От друга страна, въпреки, че комерсиално предлаганите препарати могат да бъдат […] Вижте повече
Отводняване на мазета при наводнение

Отводняване на мазета при наводнение

Отводняване на мазета при наводнение. Наводнения на мазетата се случват след покачване на подпочвените води, след проливни дъждове, също в резултат на ВиК аварии. В резултат на това могат да бъдат нанесени значителни щети на целия подземен етаж на сградата. Случват се повреди на електрическите инсталации, на телефонните линии, развалят се мебелите. В подобни случаи […] Вижте повече