Kanalihit

Телефон - 0876798701

Телефон - 02 995 09 09

email: kanals@abv.bg

Последвайте ни:

Как почистваме септичната яма

почистване на септичната яма

Избирането на автономна канализационна система е доста трудно. Но в повечето частни къщи и вили септичните ями се използват като пречиствателни съоръжения. Каква е причината за такава популярност?

Отговорът е очевиден – лекотата на инсталиране и благоприятните разходи за почистване на септичната яма.

Как да изберем инсталация с лесно и нескъпо почистване на септичната яма

Ако устройството не се почиства редовно (един или два пъти годишно е достатъчно), тогава с течение на времето ефективността му ще започне да намалява. Освен това е наложително да се обърне внимание на факта, че за тази процедура ще трябва да се обадите на канализационни камиони.

Ето защо, когато избирате модел за вашия сайт, помислете как специално оборудване може да получи достъп до устройството.

Какви са предимствата на това почистване на септичните ями?

  • септичните ями се почистват без използване на химикали, които могат да навредят на хората и околната среда;
  • пречистването се основава на използването на аеробни бактерии. На изхода получаваме утайка и пречистена промишлена вода (и двата компонента могат да се използват повторно).

Освен това ще трябва да поръчате прочистване на септичната яма от тиня. И ако искате да прибегнете до помощта на истински професионалисти. Които няма да навредят на вашето устройство, свържете се с наc.

Ние ще изпълним тази задача възможно най – скоро, без да навредим на бюджета Ви.

Почистването на септичната яма е важна част от поддържането на правилна хигиена в частен дом. Редовно извършваната операция ще помогне да се отървете от остатъците от жизнена дейност. И да създадете пречка за разпространението на болестотворни заболявания. Затова трябва да знаете как правилно да почиствате.

Типични проблеми със запушване на септичната яма

В частна къща, където няма връзка с централизираната канализационна система. Собствениците ще оборудват специално място за събиране и уреждане на битови отпадъци. Такива места се наричат ​​септични ями (което означава пречистване). В тях мръсната вода се утаява в една или повече камери. Суспендираните и неразтворени частици от биологичен и минерален произход. Съдържащи се в него, се утаяват на дъното на ямите, разположени зад къщите.

Затова от време на време е необходимо септичната яма да се почиства от натрупаните дънни утайки.

Последни публикации

отпушване на мивката в банята

6 лесни и безопасни метода за отпушване на мивката в банята

Всекидневното използване на мивката в банята и натрупването на косми, сапун, паста за зъби и други химикали може да създаде много трудни за премахване натрупвания, които изискват малко повече грижи от това просто да се изсипе някакъв препарат или да използвате плунжера както всеки път. От друга страна, въпреки, че  комерсиално предлаганите препарати могат да […] Вижте повече
измиване на улици

5 неочаквани ползи от качествено измиване на улиците

Често си мислим, че единствената полза от качественото измиване на улици, е премахването на замърсявания и прах. И въпреки, че това несъмнено е така, истината е, че ползите от измиването на улиците са повече, отколкото сме свикнали да възприемаме. В зависимост от естеството на ползите, пожем да ги групираме в 5 различни категории: ЗдравеНищо не […] Вижте повече
Поддържане на септичните ями чисти

Поддържане на септичните ями чисти – част 2

При механичното поддържане на септичните ями чисти, за да извършите процедурата сами, ще Ви е нужно специално оборудване и ще са Ви нужни и познания за канализационната система, както и търпение, за да извършите всичко правилно. Каква опасност може да има при този вид почистване на септична яма? Пластмасовите резервоари могат да се повредят при […] Вижте повече