Kanalihit

Телефон - 0876798701

Телефон - 02 995 09 09

email: kanals@abv.bg

Последвайте ни:

Отпушване на тоалетни

Отпушване на тоалетни

Как да поддържате тоалетната си чиста и блестяща?

Естествено, Domestos и „Toaлетно пате“ могат да изпълняват тази задача добре, но само ако се използват редовно. За да предотвратите образуването на плака, трябва да почиствате тоалетната редовно, поне веднъж на всеки седем дни.

За да се поддържа чистота, тоалетната трябва да се избърше с абразивна гъба, потопена в прах и топла вода. За да омекотите водата и да ароматизирате въздуха в тоалетната, е необходимо да използвате специално създадени продукти. Те се поставят в казанчето или се прикрепват към ръба на тоалетната.

Ако трябва да почистите мястото, където водата в тоалетната е застояла, използвайте бутало и чаша за еднократна употреба, да извадите водата, да изсипете почистващото средство и да го оставите да престои около час. Когато за работа се използват течни почистващи препарати, периодично те трябва да се доливат.

След това използвайте неметален предмет, за да премахнете цялата мръсотия от краищата и след това изхвърлете предмета. Когато мръсотията и примесите се отстранят, можете да използвате четка и след това да измиете всичко.

Но понякога са необходими радикални методи за почистване и отпушване на тоалетни.

Особено, когато в тоалетната се е образувала много дебела плака и уринарен камък и е невъзможно да се премахне всичко с гъба.

За по-драстични методи за почистване и отпушване на тоалетни:

Почистване на тоалетната с оцет

Когато тоалетната се почиства редовно, обикновеният оцет ще направи, за да се отърве от варовикови отлагания. Можете също да използвате ябълков оцет. Оцетът е 70 процента идеален, но 9 процента ще го направят.

Изсипете чаша оцет в тенджера или някакъв съд и го загрейте. За да се избегне силна миризма, контейнерът първо трябва да бъде покрит с капак. След това в тоалетната се излива топъл оцет и се добавят сода и йод. Оставете да подейства два или три часа и след това отмийте.

Най-добре е да правите този метод на почистване преди лягане. Камъкът трябва да изчезне за една нощ. Ако ефектът не отговаря на очакванията, трябва да извършите процедурата за почистване няколко пъти. Ето така отпушвате и почиствате ефективно Вашата тоалетна.

Последни публикации

Отводняване на мазета при наводнение

Отводняване на мазета при наводнение

Отводняване на мазета при наводнение. Наводнения на мазетата се случват след покачване на подпочвените води, след проливни дъждове, също в резултат на ВиК аварии. В резултат на това могат да бъдат нанесени значителни щети на целия подземен етаж на сградата. Случват се повреди на електрическите инсталации, на телефонните линии, развалят се мебелите. В подобни случаи […] Вижте повече
Методи за ефективно миене на тунели и мостове

Методи за ефективно миене на тунели и мостове

Методи за ефективно миене на тунели и мостове Мостовите инфраструктурни конструкции се измиват редовно през всички сезони, чак до есенните студове. Също и в рамките на големите празници, с което се удължавайки периода на миене на тунели и мостове. Пролетно-лятно струйно почистване на пътни съоръжения. Мостовете и насипите, надлезите и тунелите, подземните и надземните проходи […] Вижте повече
отпушване на мивката в банята

6 лесни и безопасни метода за отпушване на мивката в банята

Всекидневното използване на мивката в банята и натрупването на косми, сапун, паста за зъби и други химикали може да създаде много трудни за премахване натрупвания, които изискват малко повече грижи от това просто да се изсипе някакъв препарат или да използвате плунжера както всеки път. От друга страна, въпреки, че  комерсиално предлаганите препарати могат да […] Вижте повече