Kanalihit

Телефон - 0876798701

Телефон - 02 995 09 09

email: kanals@abv.bg

Последвайте ни:

5 неочаквани ползи от качествено измиване на улиците

измиване на улици

Често си мислим, че единствената полза от качественото измиване на улици, е премахването на замърсявания и прах.

И въпреки, че това несъмнено е така, истината е, че ползите от измиването на улиците са повече, отколкото сме свикнали да възприемаме.

В зависимост от естеството на ползите, пожем да ги групираме в 5 различни категории:

ЗдравеНищо не е по-важно от общественото здраве, а то е пряк резултат от храната, която консумираме, водата, която пием и въздуха, който дишаме. Качественото измиване на улиците значително подобрява качеството на въздуха.
БезопасностБезопасността е друг фактор от основно значение, който често остава пренебрегнат. Качественото измиване на улиците подобрява условията за пешеходците, шофьорите и велосипедистите. Като почиства след течове, подобрява сцеплението и премахва дребни отпадъци, които с течение на времето биха могли да се превърнат в пречка за безопасното движение.
Опазване на околната средаПогледнато в дългосрочен план, редовното и качествено измиване на улиците, удължава живота на пътищата. Подобрява качеството на живот, както на хората, така и на различните животински видове в околността.
Предотвратяване на наводнения в кризисни ситуацииИзключително важен фактор, който често изцяло се забравя, е че при измиването, се отстраняват дребни отпадъци, които натрупвайки се с времето, запушват канализацията, а това неминуемо води до наводнения при проливни валежи или друг вид екстремни ситуации.
Предотвратяване на развъждането на вредителиКачествено измитите улици са добре почистени и от дребни хранителни отпадъци и други замърсявания, които благоприятстват развъждането на вредители като гризачи, насекоми и други.

Честота на измиване на улици

Освен качеството, друг важен елемент, за да се усетят ползите от измиване на улици, е честотата. Редовната поддръжка на улиците и булевардите, която следва да включва първоначално измитане на едрия боклук. А след това измиване или със специални машини с четки и пръскачки, или с водоструйка под налягане.

Нашата фирма предлага широк спектър от услуги, подплатени с качествено оборудване, за да отговори на вашите нуджи.

Ако желаете да оптимизирате процеса по поддръжка на улиците във Вашия район, особено в задаващите се летни месеци, за да намалите нивата на прахови частици и да освежите и почистите околната среда, можете да се свържете с нас на следните телефони и e-mail: 0876798701, 02 995 09 09, email: kanals@abv.bg, както и да разгледате нашата услуга за миене на улици, която предлагаме.

Последни публикации

отпушване на мивката в банята

6 лесни и безопасни метода за отпушване на мивката в банята

Всекидневното използване на мивката в банята и натрупването на косми, сапун, паста за зъби и други химикали може да създаде много трудни за премахване натрупвания, които изискват малко повече грижи от това просто да се изсипе някакъв препарат или да използвате плунжера както всеки път. От друга страна, въпреки, че  комерсиално предлаганите препарати могат да […] Вижте повече
измиване на улици

5 неочаквани ползи от качествено измиване на улиците

Често си мислим, че единствената полза от качественото измиване на улици, е премахването на замърсявания и прах. И въпреки, че това несъмнено е така, истината е, че ползите от измиването на улиците са повече, отколкото сме свикнали да възприемаме. В зависимост от естеството на ползите, пожем да ги групираме в 5 различни категории: ЗдравеНищо не […] Вижте повече
Поддържане на септичните ями чисти

Поддържане на септичните ями чисти – част 2

При механичното поддържане на септичните ями чисти, за да извършите процедурата сами, ще Ви е нужно специално оборудване и ще са Ви нужни и познания за канализационната система, както и търпение, за да извършите всичко правилно. Каква опасност може да има при този вид почистване на септична яма? Пластмасовите резервоари могат да се повредят при […] Вижте повече