Kanalihit

Телефон - 0876798701

Телефон - 02 995 09 09

email: kanals@abv.bg

Последвайте ни:

5 неочаквани ползи от качествено измиване на улиците

измиване на улици

Често си мислим, че единствената полза от качественото измиване на улици, е премахването на замърсявания и прах.

И въпреки, че това несъмнено е така, истината е, че ползите от измиването на улиците са повече, отколкото сме свикнали да възприемаме.

В зависимост от естеството на ползите, пожем да ги групираме в 5 различни категории:

ЗдравеНищо не е по-важно от общественото здраве, а то е пряк резултат от храната, която консумираме, водата, която пием и въздуха, който дишаме. Качественото измиване на улиците значително подобрява качеството на въздуха.
БезопасностБезопасността е друг фактор от основно значение, който често остава пренебрегнат. Качественото измиване на улиците подобрява условията за пешеходците, шофьорите и велосипедистите. Като почиства след течове, подобрява сцеплението и премахва дребни отпадъци, които с течение на времето биха могли да се превърнат в пречка за безопасното движение.
Опазване на околната средаПогледнато в дългосрочен план, редовното и качествено измиване на улиците, удължава живота на пътищата. Подобрява качеството на живот, както на хората, така и на различните животински видове в околността.
Предотвратяване на наводнения в кризисни ситуацииИзключително важен фактор, който често изцяло се забравя, е че при измиването, се отстраняват дребни отпадъци, които натрупвайки се с времето, запушват канализацията, а това неминуемо води до наводнения при проливни валежи или друг вид екстремни ситуации.
Предотвратяване на развъждането на вредителиКачествено измитите улици са добре почистени и от дребни хранителни отпадъци и други замърсявания, които благоприятстват развъждането на вредители като гризачи, насекоми и други.

Честота на измиване на улици

Освен качеството, друг важен елемент, за да се усетят ползите от измиване на улици, е честотата. Редовната поддръжка на улиците и булевардите, която следва да включва първоначално измитане на едрия боклук. А след това измиване или със специални машини с четки и пръскачки, или с водоструйка под налягане.

Нашата фирма предлага широк спектър от услуги, подплатени с качествено оборудване, за да отговори на вашите нуджи.

Ако желаете да оптимизирате процеса по поддръжка на улиците във Вашия район, особено в задаващите се летни месеци, за да намалите нивата на прахови частици и да освежите и почистите околната среда, можете да се свържете с нас на следните телефони и e-mail: 0876798701, 02 995 09 09, email: kanals@abv.bg, както и да разгледате нашата услуга за миене на улици, която предлагаме.

Последни публикации

За

Защо трябва да се почиства една септична яма

Септичната яма е тих герой в нашите домове, играеща ключова роля в ефективната работа на канализационната система. Да създадем дълбоко разбиране за нейната важност и какво я прави толкова неотменна. Септичната яма не е просто дупка в земята; тя е жизнено важен филтър, задържащ и пречистващ отпадъците, преди те да достигнат околната среда. Да я […] Вижте повече
лесни и безопасни методи за отпушване на канала

6 лесни и безопасни метода за отпушване на канала

Използването на мивката в банята и натрупването на косми, сапун, паста за зъби и други химикали може да създаде много трудни за премахване натрупвания, които изискват малко повече грижи от това просто да се изсипе някакъв препарат или да използвате плунжера както всеки път. От друга страна, въпреки, че комерсиално предлаганите препарати могат да бъдат […] Вижте повече
Отводняване на мазета при наводнение

Отводняване на мазета при наводнение

Отводняване на мазета при наводнение. Наводнения на мазетата се случват след покачване на подпочвените води, след проливни дъждове, също в резултат на ВиК аварии. В резултат на това могат да бъдат нанесени значителни щети на целия подземен етаж на сградата. Случват се повреди на електрическите инсталации, на телефонните линии, развалят се мебелите. В подобни случаи […] Вижте повече