Отводняване на мазета при наводнение. Наводнения на мазетата се случват след покачване на подпочвените води, след проливни дъждове, също в резултат на ВиК аварии.

В резултат на това могат да бъдат нанесени значителни щети на целия подземен етаж на сградата. Случват се повреди на електрическите инсталации, на телефонните линии, развалят се мебелите.

В подобни случаи намесата на професионалисти е абсолютно необходима. Те ще помогнат да се избегнат значителните щети, да се намалят последиците от наводнението на мазето.

Използването на специална професионална техника за отводняване на мазета гарантира бързото отстраняване на влагата.

Причини за наводнения на мазета:

Влажността в мазетата може силно да се увеличи в следните случаи:

Организация по изсушаване на мазе след наводнение

В едно наводнено мазе се появяват гъбички и мухъл. Това не е безопасно за живеещите в сградата, защото може да провокира заболявания на дихателната и централната нервна система.

Нужни са мерки навреме, за да се предотврати рискът от подкопаване на основата, след което може да последва и разрушаване.

Как се прави отводняване на мазета при наводнение и изсушава

Необходимо е водата да бъде изпомпана с помпа и да се използват влагоуловители, за да се стабилизират показанията на влажността.

Струва си да извикате компетентни майстори-специалисти с дългогодишен опит за извършване на работата. Това ще елиминира грешките и ефективно ще защити имуществото от щети. Използването на въздушни сушилни е от полза за справяне на проблеми от различна сложност.

Специалистите ще инсталират подходящо оборудване за премахване на излишната влага. Професионална техника ефективно ще елиминира влагата, намалявайки риска от мухъл и плесен в помещението.

По време на сушенето майсторите ще проследят остатъчната влага с професионални диагностични уреди. Така ще се знае точно състоянието на бетонните и дървените повърхности.

Защо е важно да потърсите специализирана професионална помощ за отводняване на мазе

Call Now Button