Отпушване на канали Дружба 1 и 2. Ние можем да Ви гарантираме високо качество на нашата работа и бързо справяне с възникнал проблем. Освен модерна апаратура за видеодиагностика и техника за почистване на канали, разполагаме с широк набор от камиони, цистерни и бусове. 

Денонощни услуги за отпушване на канали

Експресно отпушване на канали Дружба 1 и 2

Как да отстраним предмети в канализацията ни?

Повечето запушвания, които се образуват в „капана“ (втората хоризонтална U-образна тръба), са причинени от чужди предмети, запушващи тръбата. В този случай обектът ще трябва да бъде физически отстранен.

Други методи

Сода за хляб и оцет

Смесването на основа (содата бикарбонат) с киселина (оцетът) създава реакция, известна като киселинно-алкална реакция. Тази реакция освобождава въглероден диоксид, който успява да проникне в запушването на тръбата. Поради тази причина сместа от сода за хляб и оцет за почистване се използва и в кухнята.

Изсипете содата за хляб в тръбата, която има запушване, поставете тапа и я оставете да действа. През това време сварете 200 мл бял оцет в тенджера. Когато достигне точката на кипене, го изсипете върху тръбата, в която сте сипали содата за хляб. Съединяването на двете съставки ще създаде ефервесцентен ефект, който ще разтвори затлачването. За да бъде по-ефективен, препоръчваме да го оставите да действа няколко часа и да избягвате наливането на вода в тръбите за поне два часа.

Мая и оцет

Химическата мая има действие, много подобно на това на содата за хляб, тъй като, заедно с киселинен продукт като оцета, създава ефервесцентна реакция, която спомага за премахването на мръсотия или остатъци от мазнина, останали в канализацията.

Сложете маята и оцета в купа. Разбъркайте, докато двете съставки се съединят. Първоначално няма да забележите реакция, но при изсипването на съединението в канализацията или запушената тръба, бързо се вижда действието му. Оставете го да подейства за няколко минути. След това изсипете тенджера с вряла вода в канализацията, за да разредите мазнината и да премахнете запушването.

Ще отпушим бързо и качествено тръби, ще отстраним неприятните запушвания на сифони и канали, мивки и вани във вашите бани и тоалетни.

Възползвайте се от нашата професионална услуга за отпушване на канали.

Нашата мобилна група ще се отзове бързо на сигнала за авария, ще отстранят аварията с максимална бързина. Предлагаме отпушване на канали във всички райони на София, видео диагностика, локализиране на запушването, почистване на септични ями и др. Ще се погрижим за Вашето спокойствие!

Често задавани въпроси

Call Now Button