Ако забележите някакъв проблем с тръбите, например, че водата в мивката изтича бавно или мирише неприятно от дупката за източване, това означава, че една от основните инженерни системи у дома – канализацията – има проблеми. В леки случаи може да си помогнете, например с бутало, но то не винаги помага. Нашата мобилна група е винаги налице за отпушване на канали в Младост!

Доверете се на опита и повикайте фирма за отпушване на канали

Експресно отпушване на канали в Младост

Гарантирано качество, експресно обслужване и най-ниските цени за отпушване на канали

Причини за запушването на канализацията

Една от основните причини, поради които тръбите се запушват, се дължи на неправилна употреба, като изливане на мазнина или олио за готвене по тръбата и още по-лошо, нейното използване за изхвърляне на боклук. Най-честите причинители на запушвания от храните са: яйчените черупки, утайката от кафето, оризът и пастата, влакнестите зеленчуци и мазнините. В случай, че тръбата Ви вече е запушена или има натрупване, има решение за Вашия проблем. Не всеки знае как трябва да се отпуши тръбата, така че не само да се премахне препятствието, но и да почисти тръбата, така че тя да не се запуши отново след 6 месеца или година. Ако тръбата е само отпушена и не е почистена, натрупването на остатъци, които са залепнали по стените на тръбата, ще доведе до запушване на тръбата, което често причинява ненужни разходи.

Запушване на нова канализация

Когато канализацията не е изградена качествено, а под наклон или на неподходящ терен, често се стига до запушвания още в самото начало.

Проблеми, породени от недобре почистените тръби

С течение на времето вътрешните части на тръбите образуват мухъл или мръсотия, които могат да се отделят и да замърсят водата, която използвате и консумирате. Поради тази причина е необходимо тези тръби да се мият поне веднъж годишно, за да се избегнат възможни замърсявания.

Редовна поддръжка

Препоръчваме Ви периодично да пречиствате тръбите си с вряла вода, за да премахнете остатъците и да предотвратите лоши миризми. 

Пет лесни стъпки да отпушим канала

Запушванията са истинска досада, но с правилния продукт и известни познания ще изчистите запушванията сами. Ето пет лесни техники, за да накарате дренажа си да тече бързо и свободно.

Ние ще се справим с проблема, който е възникнал, бързо и професионално. Доверете се на опита и повикайте фирма за отпушване на канали.

Обадете ни се. Съобщете ни каква е аварията. Ние ще Ви посетим и ще отстраним аварията с максимална бързина!

Често задавани въпроси

Call Now Button