Телефон за контакт - 0876798701; email: kanals@abv.bg

Стационарен телефон - 02 995 09 09

Последвайте ни в:

Изкопи с багер и минибагер

изкопи с багер

Изкопи с багер и минибагер на достъпни цени за територията на град София, Перник, Божурище, Елин Пелин, Казичане, Нови Хан, Лозен, Нови Искър и околните населени места в Стара планина и Витоша. Наред с услугата отпушване на канали Пайп строй груп ЕООД извършва малки изкопни дейности със специализирана техника по заявка на клиента. Можем да изкопаем различни по големина и ширина канали, изкопи, дупки за шахти и септични ями. Фирмата разполага с багери, минибагери и мини фадрома тип „бобкат“. Услугите ни се ползват предимно за изкопи в маломерни и средни по големина терени, частни и общински имоти, паркове и градинки. Изкопите с минибагер са прецизни и не създават мръсотия в съседните терени. Техниката е лека и не уврежда настилките и озеленяването след полагане на вертикална планировка.

Изкопи с мини багер цени

изкопи с минибагер

В града ни използването на минибагер и малък челен товарач е почти неизменна част от повечето строително-монтажни работи (СМР). Когато възложителят ни ангажира за работа в маломерни терени, тесни имоти с ограничен достъп, градски паркове и строителни обекти, тези мобилни и маневрени машини вършат отлична работа на строителя.

Пайп строй груп ЕООД има на трудов договор опитни и отлично подготвени специалисти за работа с багери, минибагери и бобкат. Екипите ни ще извършат всякакви сложни инженерно-технически задания. Несъмнено ще уползотворят максимално ресурса на машините и техниката. Честа практика ни е да прокопаваме просеки и изкопи за полагане на окабеляване и ВиК тръби, основи за огради и други. От няколко години сме специализирани и в направата на дренажни изкопи.

Мини багер и мини фадорма

Нашата техника за прокопаване на канали, просеки, септични ями, дупки и изкопи е на Ваше разположение всеки работен ден, вкл. събота. За оферта за прокопаване на терен, шахта или канал, моля обадете се на нашите специалисти на телефон: 02 995 09 09. Запитване можете да оставите на нашата електронна поща: kanals@abv.bg. За удобство можете да ни пишете и на Facebook страницата с Вашите въпроси, нужди или заявки.

Техниката за прокопаване на канали, която имаме е маломерна и изисква малки ресурси и средства за поддръжка. Затова и цените ни за изкопи с мини багер са сред най-конкурентните на пазара. Убедете се сами като се обадите на нас още сега!

При нужда можем и да извозим със самосвал изкопаната земя извън имота Ви и да я депонираме на разрешено място. За Вас ще остане само останалата работа по строителството.

Кога да наема багер или минибагер?

Наемането на малки багери и минибагери стана обичайна практика през последните години в България. Строителният подем в големите градове показаха недостиг на специализирана техника. Това породи търсене на ефективна строителна механизация дор и от някои строителни фирми. Съвсем нормално явление стана дневното ангажиране на такива багери и минибагери за строителни обекти дейности. Така възложителят ще спести от ангажиране на работници за дълъг период от време, осигуровки, облекла и т.н. Ето защо Пайп строй груп ЕООД изгради екип, който да отговори на търсенето на наем на минибагери и бобкати.

Обичайно багер, мини фадрома или мини багер под наем се търсят от малки фирми и хора, които имат нужда от малогабаритни машини, които да достигнат до труднодостъпни терени. Там, където стандартните багери не могат да се справят заради размера си,мини багерите нямат проблем. Основното преимущество на минибагерите е, че те не увреждат озеленяването и асфалтовите настилки и плочки. Това е така, защото веригите им са гумирани. Така тези малки багерчета могат да работят и върху обекти с Акт 16, които вече са в експлоатация. Друго предимство на тези строителни машини е, че те се транспортират сравнително леко на големи разстояния.

Разгледайте галерията ни със снимки. Там ще видите различните ни модели техника: багери, мини багери, малки фадроми и мини челен товарач.