ВиК фирма Пайп Строй Груп ЕООД

Прочистване на канализация

Пайп Строй Груп ЕООД е фирма с основен предмет на дейност ВиК услуги – изграждане и поддържане на водопроводни и канализационни мрежи, инспекция и профилактика на ревизионни шахти, отпушване на канали и сифони, отводняване на помещения и септични ями и отстраняване на ВиК аварии и Прочистване на канализация.

ВиК услугите, които предлагаме на своите клиенти, се стремим да са с отлично качество на нормални цени. Нашите служители са дългогодишни специалисти в тази област и повечето от тях работят при нас от отркиването на фирмата. Ние вярвваме, че основният капитал на една компания са нейните добри и лоялни служители.

Оборудване за отпушване на канализация

Пайп Строй Груп - информация

Ние работим с нови машини европейско производство, което е предпоставка за добре свършена работа. Автопаркът ни дава предимство пред конкурентите ни, като ние сме в състояние да поемем няколко обекта едновременно или по-голяма задача. Работим на територията на цялата страна в кратки срокове. Прочистване на канализация!

Притежаваме 5 цистерни за вода с различна вместимост, 2 мини-буса за мобилните ни групи с подходяща техника за аварийни ремонти, голям брой помпи и машини за отводняване и изпомпване на отпадни води от канали и септични ями. Имаме налични водоноски, мини багер и парострукйки. Екипът ни е обучен да работи с тези машини така че да се свърши работата максимално бързо и без други щети. Имаме и техника за ремонти и изграждане на ВиК за дома, бизнеса и инфраструктурата. Гордеем се със стотици успешно завършени обекти и проекти. Препоръките от доволни клиенти го свидетелстват.

Какво казват за нас нашите доволни клиенти?

  • „Професионализъм, бърза реакция, конкурентни цени и отношение към клиента! Използваме услугите за трети път и отново сме изключително доволни!“ – Д Николов
  • „Страхотни професионалисти и добре свършена работа. Благодаря!“ – И Антова
  • „Много съм доволна от услугата. Извикахме ги и отпушиха канала на тоалетната за нула време. Коректни. Препоръчвам!!!“ – О Николаева
  • Професионалисти от класа. Много съм доволен, препоръчвам!“ А Демирев
Call Now Button