Видеодиагностиката на канали е ключова услуга, която помага за точното идентифициране на проблеми в канализационната система. С помощта на специализирана техника, Kanalihit предоставя надеждна и прецизна диагностика, която ви позволява да разберете състоянието на каналите без нужда от разкопки.

Какво представлява услугата видеодиагностика на канали?

Услугата включва използването на камери, които проникват в канализационната система и предават изображение в реално време. Това позволява на нашите техници да идентифицират запушвания, пукнатини, корени и други проблеми, без да се налага разкопаване или разрушаване на инфраструктурата.

видеодиагностика на канал

Каква техника се използва за видеодиагностика на канали?

Използваме високотехнологични камери с гъвкави кабели, които могат да достигнат и до най-труднодостъпните места. Камерите са снабдени с осветление и висока резолюция, което позволява ясно заснемане на състоянието на каналите. Разполагаме с бутаща камера, която е подходяща за тръби с различни размери, ендоскоп, който е малък и лек и записва всичко по пътя си. Освен това, разполагаме с роботизирана камера, която е с десетократно увеличение и електронен брояч на метрите. 

видеодиагностика канали

Какво оборудване е нужно за видеодиагностика на канали?

За видеодиагностика на канали е нужно модерно оборудване, като например висококачествена камера, снабдена с осветление за предаване на ясен образ. Чрез оборудването, което всеки специалист по видеодиагностика знае как да използва, се идентифицират проблемните зони и най-бързо се започва работа върху тях.

Защо да изберем Kanalihit за видеодиагностика на канали?

Изберете Kanalihit за видеодиагностика на канализации, защото разполагаме с квалифицирани специалисти и специализирано оборудване. Обърнете се към нас заради качествените услуги и конкурентните цени на видеодиагностика и няма да Ви разочароваме! 

Често задавани въпроси

Да! Разполагаме с дежурни екипи, които са на разположение
7 дни в седмицата, дори и на празници. Проблемът със запушване на
канал изисква бързо решение за остраняване на запушването, което
при отлагане може да нанесе големи щети върху имуществото.

Видеодиагностиката изисква професионална прецизност,
затова отнеме време. Всичко зависи от параметрите и дължината на
трасето, броят на каналите, както и точките за достъп.

Да, имаме възможност. Извършваме оглед с ВиК инженер,
който да констатира какъв точно е проблемът. След огледа,
изготвяне оферта (количествено стойностна сметка), спрямо
необходимостта от ремонт. При съгласие с оферираната цена от
страна на клиента, се извършва ремонта.

Call Now Button