Kanalihit

Телефон - 0876798701

Телефон - 02 995 09 09

email: kanals@abv.bg

Последвайте ни:

Миене на улици

Миене на улици, халета и помещения

миене на улици

Миене на улици, халета и помещения е част от дейността на фирма Пайп строй груп ЕООД. В детайли, това е професионално почистване и хигиенизиране на административни и обществени сгради, търговски и промишлени обекти, улици, паркинги, индустриални халета и др. помещения.

Пайп Строй Груп – компанията предлага услуги по цялостно или частично машинно измиване и почистване на различни видове улични настилки, както и почистване на цялостното вътрешно обзавеждане на всякакви халета и работни помещения. Наред с професионалните почистващи машини, екипът на ни почиства и ръчно, като отделя специално внимание на всички детайли и устойчиви замърсявания.

Индивидуалното отношение към всеки клиент, посредством предлагане на гъвкави схеми на разплащане, ни нареждат сред най-модерните фирми във ВиК и съседните браншове. Във всяка оферта на фирмата се включва препоръчителната поддръжка на вашите индустриални халета,
производствени помещения и прилежащите им улици.

Миене на улици – индивидуални поръчки

Индивидуалните пакети с услуги за миене на улици, халета и помещения и разнообразни схеми за тяхното абонаментно обслужване, включват в себе си и доставяне на всички необходими консумативи и препарати, осигурен фирмен транспорт и много други съпътстващи услуги.

Миене на улици - индивидуални поръчки

Освен всичко това, Пайп строй груп ЕООД предлага на своите настоящи и бъдещи клиенти ВиК услуги на конкурентни цени, с отстъпки за количество и при заявки за абонаментна поддръжка.

Водоноски и машини за миене на улици и паркинги

Разгледайте нашите водоноски и машини за миене на улици в галерията. Ние имаме опит в тази дейност над 10 години. Наши възложители са най-големите български компании, общини, държавни агенции. Със всеки изпълнен обект ние се стараем да затвърдим доброто име на фирмата ни!

Измиваме също автомивки, бензиностанции, газ станции, производствени бази и силно замърсени терени.

Начини на измиване на улици

Улици се мият по няколко способа. Единият е машинния способ, с който специализираният камион първо замита едрия боклук и след това с четки и вода се отстранява останалите замърсявания по пътното платно. Другият е с водоноски и пръскачки под налягане и водоструйки. Там от значение е и човешкият фактор, който ръчно мие улиците и тротоарите.

Пайп строй груп ЕООД работи и по двата способа, в зависимост от обекта и задачата. Водосноските ни са на разположение и на местните администрации за плановото миене на улици. Имаме капацитет да измиваме и магистрали и големи булеварди. Разполагаме и с малки цистерни за квартални улички и тесни тротоари.

График на миене на улиците

По принцип улиците в София по план се мият три пъти годишно през пролетта и два пъти през лятото. Това е за улиците с масов градски транспорт. Малките улици се мият 1-2 пъти в годината. Това обаче е крайно недостатъчно. Нормалната практика в развитите държави миенето и поддръжката на улиците да са чисти да е ежемесечно, а в горещите месеци ежеседмично. Така нивата на прахови частици се снижават и това оказва влияние на качеството на въздуха на града. В София се правят опити някой натоварени булеварди да се мият всеки месец. Важно е и на изходите на всички строежи да има водоноски и да се измиват с водоструйка камионите, които излизат от обекта.

Индивидуални пакети с услуги за миене на улициВключват доставяне на всички необходими консумативи и препарати, осигурен фирмен транспорт и много други съпътстващи услуги.
Обекти, които измивамеИзмиваме също автомивки, бензиностанции, газ станции, производствени бази и силно замърсени терени.
Машинен способ за измиване на улициЕдиният е машинния способ, с който специализираният камион първо замита едрия боклук и след това с четки и вода се отстранява останалите замърсявания по пътното платно.
Способ за измиване на улици с водоноскиДругият е с водоноски и пръскачки под налягане и водоструйки. Там от значение е и човешкият фактор, който ръчно мие улиците и тротоарите.
График на миене на улициПо стандарт улици се мият нощем, когато трафикът е по-слаб и не се пречи на движението. Важно е и на изходите на всички строежи да има водоноски и да се измиват с водоструйка камионите, които излизат от обекта.

По стандарт улици се мият нощем, когато трафикът е по-слаб и не се пречи на движението. По преценка на почистващата фирма или общината, може да се добавя специален шампоан за по-добър ефект на почистване. Това става в самата водоноска със специална приставка към
пръскачките. След това с маркуч и чиста вода се изплаква платното и водата се „избутва“ в канализациите.

График на миене на улици
Социални мрежи на фирма Пайп строй груп ЕООД

В страничките в социалните мрежи на фирма Пайп строй груп ЕООД и на сайта www.kanalihit.com можете да видите снимки от това как извършваме услугата миене на улици и площади, отпушване на каналивидеодиагностика и други. Имаме ежегодно участие в кампанийното почистване, както и десетки договори за годишно измиване на улиците на различни общини в България. Освен общинска и републиканска пътна мрежа, ние мием и частни алеи и паркинги, както и пътна мрежа в затворени комплекси в София и Велико Търново.

Ако ви трябва фирма за миене и почистване на улици и паркинги, Пайп строй груп ЕООД ще отговори с качество, добри цени и отстъпки за редовните клиенти!

Миене на улици от Пайп строй груп ЕООДОсновната ни дейност се изразява в професионално почистване на административни и обществени сгради, търговски и промишлени обекти, улици, и др. Предлагаме услуги по цялостно или частично машинно измиване. Имаме индивидуално отношение към всеки клиент. 
Способи за миене на улици Боравим с два основни способа за измиване на улици. За първия използваме специализиран камион, който с помощта на четки и вода отстранява замърсяванията. Втория включва използването на водоноска. Водоноската пръска вода под високо налягане с което ефективно измива всяка една повърхност. 
Контакти Телефон за контакт: 0876798701. Може да се свържете с нас и на email: kanals@abv.bg. Бърз отговор. 

Последни публикации

За

Защо трябва да се почиства една септична яма

Септичната яма е тих герой в нашите домове, играеща ключова роля в ефективната работа на канализационната система. Да създадем дълбоко разбиране за нейната важност и какво я прави толкова неотменна. Септичната яма не е просто дупка в земята; тя е жизнено важен филтър, задържащ и пречистващ отпадъците, преди те да достигнат околната среда. Да я […] Вижте повече
лесни и безопасни методи за отпушване на канала

6 лесни и безопасни метода за отпушване на канала

Използването на мивката в банята и натрупването на косми, сапун, паста за зъби и други химикали може да създаде много трудни за премахване натрупвания, които изискват малко повече грижи от това просто да се изсипе някакъв препарат или да използвате плунжера както всеки път. От друга страна, въпреки, че комерсиално предлаганите препарати могат да бъдат […] Вижте повече
Отводняване на мазета при наводнение

Отводняване на мазета при наводнение

Отводняване на мазета при наводнение. Наводнения на мазетата се случват след покачване на подпочвените води, след проливни дъждове, също в резултат на ВиК аварии. В резултат на това могат да бъдат нанесени значителни щети на целия подземен етаж на сградата. Случват се повреди на електрическите инсталации, на телефонните линии, развалят се мебелите. В подобни случаи […] Вижте повече