Телефон за контакт - 0876798701; email: kanals@abv.bg

Стационарен телефон - 02 995 09 09

Последвайте ни в:

Миене на улици, халета и помещения

миене на улици

Миене на улици, халета и помещения е част от дейността на фирма Пайп строй груп ЕООД. В детайли, това е професионално почистване и хигиенизиране на административни и обществени сгради, търговски и промишлени обекти, улици, паркинги, индустриални халета и др. помещения.

Пайп Строй Груп - компанията предлага услуги по цялостно или частично машинно измиване и почистване на различни видове улични настилки, както и почистване на цялостното вътрешно обзавеждане на всякакви халета и работни помещения. Наред с професионалните почистващи машини, екипът на ни почиства и ръчно, като отделя специално внимание на всички детайли и устойчиви замърсявания.

Индивидуалното отношение към всеки клиент, посредством предлагане на гъвкави схеми на разплащане, ни нареждат сред най-модерните фирми във ВиК и съседните браншове. Във всяка оферта на фирмата се включва препоръчителната поддръжка на вашите индустриални халета, производствени помещения и прилежащите им улици.

Миене на улици – индивидуални поръчки

Индивидуалните пакети с услуги за миене на улици, халета и помещения и разнообразни схеми за тяхното абонаментно обслужване, включват в себе си и доставяне на всички необходими консумативи и препарати, осигурен фирмен транспорт и много други съпътстващи услуги.

Освен всичко това, Пайп строй груп ЕООД предлага на своите настоящи и бъдещи клиенти ВиК услуги на конкурентни цени, с отстъпки за количество и при заявки за абонаментна поддръжка.

Водоноски и машини за миене на улици и паркинги

Разгледайте нашите водоноски и машини за миене на улици в галерията. Ние имаме опит в тази дейност над 10 години. Наши възложители са най-големите български компании, общини, държавни агенции. Със всеки изпълнен обект ние се стараем да затвърдим доброто име на фирмата ни!

Измиваме също автомивки, бензиностанции, газ станции, производствени бази и силно замърсени терени.

Начини на измиване на улици

Улици се мият по няколко способа. Единият е машинния способ, с който специализираният камион първо замита едрия боклук и след това с четки и вода се отстранява останалите замърсявания по пътното платно. Другият е с водоноски и пръскачки под налягане и водоструйки. Там от значение е и човешкият фактор, който ръчно мие улиците и тротоарите.

Пайп строй груп ЕООД работи и по двата способа, в зависимост от обекта и задачата. Водосноските ни са на разположение и на местните администрации за плановото миене на улици. Имаме капацитет да измиваме и магистрали и големи булеварди. Разполагаме и с малки цистерни за квартални улички и тесни тротоари.

График на миене на улиците

По принцип улиците в София по план се мият три пъти годишно през пролетта и два пъти през лятото. Това е за улиците с масов градски транспорт. Малките улици се мият 1-2 пъти в годината. Това обаче е крайно недостатъчно. Нормалната практика в развитите държави миенето и поддръжката на улиците да са чисти да е ежемесечно, а в горещите месеци ежеседмично. Така нивата на прахови частици се снижават и това оказва влияние на качеството на въздуха на града. В София се правят опити някой натоварени булеварди да се мият всеки месец. Важно е и на изходите на всички строежи да има водоноски и да се измиват с водоструйка камионите, които излизат от обекта.

По стандарт улици се мият нощем, когато трафикът е по-слаб и не се пречи на движението. По преценка на почистващата фирма или общината, може да се добавя специален шампоан за по-добър ефект на почистване. Това става в самата водоноска със специална приставка към пръскачките. След това с маркуч и чиста вода се изплаква платното и водата се „избутва“ в канализациите.

В страничките в социалните мрежи на фирма Пайп строй груп ЕООД и на сайта www.kanalihit.com можете да видите снимки от това как извършваме услугата миене на улици и площади, отпушване на канали, видеодиагностика и други. Имаме ежегодно участие в кампанийното почистване, както и десетки договори за годишно измиване на улиците на различни общини в България. Освен общинска и републиканска пътна мрежа, ние мием и частни алеи и паркинги, както и пътна мрежа в затворени комплекси в София и Велико Търново. Ако ви трябва фирма за миене и почистване на улици и паркинги, Пайп строй груп ЕООД ще отговори с качество, добри цени и отстъпки за редовните клиенти!