Телефон за контакт - 0876798701; email: kanals@abv.bg

Стационарен телефон - 02 995 09 09

Последвайте ни в:

Отпушване на канали на супер цени

отпушване на канали

Отпушване на канали от специализирана ВиК фирма с богат опит в извършването на всякакви видове водопроводни и канализационни услуги, които имат за цел да улеснят вашето ежедневие. Фирма Пайп строй груп ЕООД е с основен предмет на дейност ВиК услуги – изграждане и поддържане на водопроводни и канализационни мрежи, инспекция и профилактика на ревизионни шахти, почистване на канали и сифони, отводняване на помещения и навременно отстраняване на всякакви видове ВиК аварии.

Отпушване на канали София

канализация и проблеми

ВиК услуги, които предлагаме на своите клиенти, се отличават с високо качество доказано вече десетилетие. Специалистите ни са професионалисти в своята област, а оборудването ни е съобразено с всички съвременни изисквания на българското и европейско законодателства.

Техника за отпушване

ВиК екипите ни разполагат с модерно ВиК оборудване, с възможност за дълбочинна работа на десетки метри под земната повърхност. Разполагаме с 10 висококвалифицирани ВиК работници и напълно подходящо и модерно оборудване, изцяло съобразено с предмета на дейност на фирмата, в това число:

• 5 броя специализирани автомобили – 3, 5, 10 и 15-кубикови цистерни

• 2 микробуса, оборудвани с професионална ВиК техника

• Машини за почистване и отпушване на канали

• Помпи за ВиК отводняване и др.

Пайп строй груп ЕООД е правилният партньор при появата на всякакви аварии, свързани със: запушване и спукване на водопроводни тръби, почистване на канали, задръстване на канализации, отпушване на канали, отпушване на мивки, отпушване на тоалетни, отпушване на сифони и др.. Нашият екип от опитни специалисти ще отпуши бързо и качествено тръбите за отходна вода, канализационните тръби, както и ще отстрани неприятните запушвания на сифони и канали, мивки и вани във вашите бани и тоалетни. Мобилните ни групи ще посетят адреса Ви, ще отстранят аварията с максимална бързина, за да може Вие да гледате бизнеса си и да се наслаждавате на дома си!

почистване на канал

Отпушване на канали и сифони

Пайп строй груп ЕООД е синоним за високо качество и дългогодишна гаранция за предлаганите от нас услуги. Доверете ни проблемите си, ние ще ги разшрешим бързо!

почистване на канал

Машинно отпушване на канали

Професионално отпушване на канали с машина е много ефективно и отнема много по-малко време на екипите от ВиК фирмите. Ние в Пайп строй груп ЕООД имаме такава техника за машинно третиране на каналите и препоръчваме да използвате тази услуга за Вашият дом, когато имате нужда. Ние извършваме тази услуга на ниски цени, съобразени с икономическата ситуация в страната.

Какви са предимства на машинното третиране на канали:

• няма да се къртят плочки и настилки

• спестяват се средства за скъпи ремонтни работи

• решава се проблемът дългосрочно

• експресно действие и резултат, лесно движение на водата

• сумарно по-ниски цени за отпушване на канали

Причини за запушване на каналите

• Боклуци, мръсно, строителни отпадъци, твърди предмети, които попадат във Вашата мивка

• С времето в каналите се натрупват косми, които водят до затлачване

• Парчета сапун, гъби, монети, капачки от паста за зъби водещи до запушена тръба на тоалетна или сифон

• Лоша денивелация или недостатъчен наклон на тръбите при монтажа им

• Неспазване на изискванията за монтажа на тръбите за отпадни води

• По-малък диаметър (фи) на тръбите от колкото е стандартът

Отпушване на канали в домашни условия

Запушеният канал причинява много неудобства, тъй като забавя оттичането на мръсната вода. Докато човек се мие или къпе в мивката или във ваната могат да се образуват локви с мръсна вода и сапунена пяна с мръсотия, която да засъхне върху настилката. Тя се почиства по-трудно, особено ако е засъхнала отдавна. Също запушената канализация може да е причина за наводнения и корозия на тръбопровода, както и за непостоянно налягане на водата в тръбите до Вашите помещения. Ако запушването на канала е сериозно, най-добре позвънете на нашия екип. Все пак, преди това можете да опитате сами да решите проблема. Ето и 3 техники, преди да повикате ВиК техник.

• Изсипете препарат или гранули за отпушване на канали с вряща вода в сифона на Вашата мивка или канал (най-добре сода каустик на люспи или сода каустик течна, ако нямате - може и сода за хляб). Те ще помогнат при малки затлачвания предимно от мръсотия, косми, попаднал сапун и т.н. Можете да купите и тубофло за тоалетна (използва се с гореща вода) от близкия магазин.

• Вакуумен инструмент – използвайте така наречената вакуумна помпа за да създадете изкуствено налягане и да отпушите канала. Това върши работа за канали, запушени с храна и друга нечистотия.

• Сонда змия, или спирала за отпушване на канали – това е вид гъвкаво метално приспособление за прокарване на запушени тръби. Той връши отлична работа в комбинация с препарата за отпушване от супермаркета. Змията има малък спираловиден накрайник, който захваща космите и мръсотията. Знаете те могат да обособят трудно достъпни за почистване маси. Ако никакви препарати не могат да отпушат канала Ви, опитайте със сонда-змия. Ако и това не стане повикайте ВиК специалист.

Kanalihit - профилактика на канали

Услуга при запушени канали

За битови клиенти по отпушване на канализации, сифони и отпушване на тоалетни, отпушване на шахти, като ВиК фирма работим в следните квартали на града: Младост, Мусагеница, Дървеница, Изток, Дианабад, Студентски град, Витоша Гео Милев, Редута, Слатина, Център, Лозенец, Гоце Делчев, Иван Вазов, Борово, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Зона Б5, Банишора, Захарна фабрика, Хаджи Димитър, Сухата река, Левски, Люлин, Обеля, Надежда, Овча купел, Бъкстон, Летище, Дружба, Горубляне, Симеоново, Драгалевци, Бояна, Княжево. Покриваме и по-далечни зони като Казичане, Лозен, Кремиковци, Бусманци, Нови Искър, Божурище, Горна Баня, Бистрица и Банкя.

Ако Вашият имот се намира в тези квартали можем да реагираме много бързо за отпушване на канали, тоалетни и мивки. В случай, е адресът е по-далече, моля съгласувайте това с нашите диспечери. Ние ще направим всичко възможно да се отзовем на Вашия адрес.

Харесайте нашата Facebook фен страница и станете наши приятели. Така ще получавате надлежна информация за промоции и намаления. Ще Ви уведомяваме и за новостите в бранша. Споделете и коментирайте качеството на нашите услуги във Facebook. Обратната връзка от Вас е важна за нашата фирма. Това ни помага са държим качеството на услугата високо всеки ден за всеки клиент и за всеки нов обект. Стремим се да работим така вече над 12 години! И правим всичко това на достъпни цени.

Към блога на сайта с полезна информация и първа помощ при запушена мивка.

Често задавани въпроси

Въпрос: За колко време идваме при запушен канал?

Отговор: Обикновено идваме на адрес до 2 часа. Ако е по-натоварен ден, ще реагираме в рамките на работния ден.

Въпрос: Можем ли да направим ремонт на място?

Отговор: В kanalihit.com имаме бусове, които са екипирани с модерна апаратура и резервни части за ремонт. В повечето случаи можем да направим ремонт на място, ако е без голяма сложност. Ако се налага, ще изпратим специализиран екип и инженер за по-сериозни ремонти.

Въпрос: Каква е цената за отпушване на канал?

Отговор: Цената зависи винаги от много фактори – вид тръба, подстъпи, график на работния ден и др. Във всички случаи ние работим на едни от най-конкурентните цени.

Въпрос: Работим ли в почивните дни?

Отговор: Работим в почивния ден събота до обяд. Неделя е почивен ден.