Kanalihit

Телефон - 0876798701

Телефон - 02 995 09 09

email: kanals@abv.bg

Последвайте ни:

Отпушване на канали

Професионална услуга по Отпушване на канали на супер цени

отпушване на канали

Отпушване на канали от специализирана ВиК фирма с богат опит в извършването на всякакви видове водопроводни и канализационни услуги, които имат за цел да улеснят вашето ежедневие. Фирма Пайп строй груп ЕООД е с основен предмет на дейност ВиК услуги – изграждане и поддържане на водопроводни и канализационни мрежи, инспекция и профилактика на ревизионни шахти, почистване на канали и сифони, отводняване на помещения и навременно отстраняване на всякакви видове ВиК аварии.

ВиК услугите са важна част от поддържането на доброто състояние на вашия дом или офис. Ето защо често се налага да търсим услугите на професионалисти. Те са в състояние да отговорят на всички очаквания на своите клиенти, да поддържат и ремонтират цялата канализационна система. Ето защо е важно да заложите на фирма, която се занимава професионално с ВиК. Например за превантивно почистване на системата и отпушване на канали.

Отпушване на канали в София

канализация и проблеми

ВиК услуги, които предлагаме на своите клиенти, се отличават с високо качество доказано вече десетилетие. Специалистите ни са професионалисти в своята област, а оборудването ни е съобразено с всички съвременни изисквания на българското и европейско законодателства.

Защо да потърсите професионален водопроводчик?

Професионалната поддръжка и ремонт на канализационни системи, както и тяхното отводняване, промиване, възстановяване или подмяна на главни и вторични канали могат да ви спестят време и пари.

Техника за отпушване

ВиК екипите ни разполагат с модерно ВиК оборудване, с възможност за дълбочинна работа на десетки метри под земната повърхност.
Разполагаме с 10 висококвалифицирани ВиК работници и напълно подходящо и модерно оборудване, изцяло съобразено с предмета на
дейност на фирмата, в това число:

 • 5 броя специализирани автомобили – 3, 5, 10 и 15-кубикови цистерни
 • 2 микробуса, оборудвани с професионална ВиК техника
 • Машини за почистване и отпушване на канали
 • Помпи за ВиК отводняване и др.

Пайп строй груп ЕООД е правилният партньор при появата на всякакви аварии, свързани със: запушване и спукване на водопроводни тръби,
почистване на канали, задръстване на канализации, отпушване на канали, отпушване на мивки, отпушване на тоалетни, отпушване на сифони и др.

Нашият екип от опитни специалисти ще отпуши бързо и качествено тръбите за отходна вода, канализационните тръби, както и ще отстрани неприятните запушвания на сифони и канали, мивки и вани във вашите бани и тоалетни. Мобилните ни групи ще посетят адреса Ви, ще отстранят аварията с максимална бързина, за да може Вие да гледате бизнеса си и да се наслаждавате на дома си!

професионална услуга при запушени канали

 

Отпушване на канали и сифони

Пайп строй груп ЕООД е синоним за високо качество и дългогодишна гаранция за предлаганите от нас услуги. Доверете ни проблемите си, ние ще ги разшрешим бързо!

 

Машинно отпушване на канали

Професионално отпушване на канали с машина е много ефективно и отнема много по-малко време на екипите от ВиК фирмите. Ние в Пайп строй груп ЕООД имаме такава техника за машинно третиране на каналите и препоръчваме да използвате тази услуга за Вашият дом, когато имате нужда. Ние извършваме тази услуга на ниски цени, съобразени с икономическата ситуация в страната.

Какви са предимства на машинното третиране на канали:

 • няма да се къртят плочки и настилки
 • спестяват се средства за скъпи ремонтни работи
 • решава се проблемът дългосрочно
 • експресно действие и резултат, лесно движение на водата
 • сумарно по-ниски цени за отпушване на канали

Причини за запушване на каналите

 • Боклуци, мръсно, строителни отпадъци, твърди предмети, които
  попадат във Вашата мивка
 • С времето в каналите се натрупват косми, които водят до затлачване
 • Парчета сапун, гъби, монети, капачки от паста за зъби водещи до
  запушена тръба на тоалетна или сифон
 • Лоша денивелация или недостатъчен наклон на тръбите при монтажа им
 • Неспазване на изискванията за монтажа на тръбите за отпадни води
 • По-малък диаметър (фи) на тръбите от колкото е стандартът

Отпушване на канали в домашни условия

Запушеният канал причинява много неудобства, тъй като забавя оттичането на мръсната вода. Докато човек се мие или къпе в мивката или във ваната могат да се образуват локви с мръсна вода и сапунена пяна с мръсотия, която да засъхне върху настилката. Тя се почиства по-трудно, особено ако е засъхнала отдавна. Също запушената канализация може да е причина за наводнения и корозия на тръбопровода, както и за непостоянно налягане на водата в тръбите до Вашите помещения. Ако запушването на канала е сериозно, най-добре позвънете на нашия екип. Все пак, преди това можете да опитате сами да решите проблема.

Ето и 3 техники, преди да повикате ВиК техник:

Отпушване на канал със сода за хляб Изсипете препарат или гранули за отпушване на канали с вряща вода в сифона на мивката или канала (най-добре сода каустик на люспи или сода каустик течна, ако нямате – може и сода за хляб). Те ще помогнат при малки затлачвания предимно от мръсотия, косми, попаднал сапун и т.н. Можете да купите и тубофло за тоалетна (използва се с гореща вода) от близкия магазин.
Вакуумен инструмент за отпушванеИзползвайте така наречената вакуумна помпа за да създадете изкуствено налягане и да отпушите канала. Това върши работа за канали, запушени с храна и друга нечистотия.
Сонда змия, или спирала за отпушване на каналиТова е вид гъвкаво метално приспособление за прокарване на запушени тръби. Той върши отлична работа в комбинация с препарата за отпушване от супермаркета. Змията има малък спираловиден накрайник, който захваща космите и мръсотията. Тя може да стигне до трудно достъпни за почистване места. 

 

професионална услуга по отпушване на канали софия

Услуга при запушени канали

За битови клиенти по отпушване на канализации, сифони и отпушване на тоалетни, отпушване на шахти, като ВиК фирма работим в следните квартали на града: Младост, Мусагеница, Дървеница, Изток, Дианабад, Студентски град, Витоша Гео Милев, Редута, Слатина, Център, Лозенец, Гоце Делчев, Иван Вазов, Борово, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Зона Б5, Банишора, Захарна фабрика, Хаджи Димитър, Сухата река, Левски, Люлин, Обеля, Надежда, Овча купел, Бъкстон, Летище, Дружба, Горубляне, Симеоново, Драгалевци, Бояна, Княжево. Покриваме и по-далечни зони като Казичане, Лозен, Кремиковци, Бусманци, Нови Искър, Божурище, Горна Баня, Бистрица и Банкя.

Ако Вашият имот се намира в тези квартали можем да реагираме много бързо за отпушване на канали, тоалетни и мивки. В случай, е адресът е по-далече, моля съгласувайте това с нашите диспечери. Ние ще направим всичко възможно да се отзовем на Вашия адрес.

Харесайте нашата Facebook фен страница и станете наши приятели.

Така ще получавате надлежна информация за промоции и намаления. Ще Ви уведомяваме и за новостите в бранша. Споделете и коментирайте
качеството на нашите услуги във Facebook. Обратната връзка от Вас е важна за нашата фирма. Това ни помага са държим качеството на услугата високо всеки ден за всеки клиент и за всеки нов обект. Стремим се да работим така вече над 12 години! И правим всичко това на достъпни цени.

Към блога на сайта с полезна информация и първа помощ при запушена мивка.

Как да отпушите сам канала у дома в 5 лесни стъпки

Запушените канали са един от най-често срещаните водопроводни проблеми, които се срещат в дома или бизнеса. Въпреки това, запушените канали могат да бъдат едно от онези трудни неща, които могат да се появят внезапно и ако не се справят бързо, могат да прераснат в скъп и вреден проблем за целия имот.

Какво може да причини запушване на канал?

професионана фирма за отпушване на канали

Една от причините при запушен канал са корените на дърветата, които могат да попречат на гладката работа на вашата канализационна система. Привлечени от топлината и влагата, корените на дърветата се промъкват през малки пукнатини в тръбата, която е богата на хранителни вещества, по този начин корените растат и създават запушването. Тоалетна хартия или други отпадъци се захващат по корените, което допълнително запушва канала.

Дренажите могат да се запушат по редица причини, най-честите са:

 • Храна
 • Отпадък от втвърдени мазнини
 • Сапунена измет
 • Чужди предмети
 • Косата
 • Корени на дървета и градински отпадъци

Признаци, че имате запушен канал:

 • Неприятна миризма

Първият признак, който може да забележите, е необичайна миризма. В повечето случаи това е миризма на отпадъчни води.

 • Преливащ канал

Ако канализацията ви прелива, това означава, че сте изправени пред запушване.

 • Канализационни звуци

Буботещите звуци показват, че водата се обединява и тласка към тръбата.

 • Бавно източване на водата

Когато изпразвате мивка или тоалетна, може да забележите, че водата се събира по-дълго от очакваното. Проблемът се влошава, което предполага, че запушването става по-голямо и сериозно.

Може да мислите, че ще се справите сами. Но това не винаги работи. Разбира се, можете да опитате да отпушите запушени тръби с помощта на закупен от магазина препарат, но понякога тези химикали могат да бъдат вредни за някои видове канализационни тръби. Други методи също могат да причинят значителни повреди на тръбите, което от своя страна ще доведе до по-скъпи ремонти. И обратното, професионален водопроводчик, който е запознат с всички стъпки и техники, ще гарантира, че вашите тръби са чисти, без да създава допълнителни проблеми за водопроводната система.

Лицензираните фирми, каквато е Пайп Строй Груп – предлагащи отпушване на канали, също имат достъп до скъпо оборудване за отводняване и почистване. По този начин няма да ви се налага да плащате разходите за закупуване или наемане на такова оборудване.

Понякога запушените тръби могат да бъдат много упорити. Може да има счупване някъде във водопроводната система или потенциал да се срути.

Как да отпушите канала сам

професионална услуга отпушване на канали

Запушените канали обикновено изискват вниманието на специалист, но има няколко прости домашни средства, които можете да опитате сами при запушените канали. Следните прости методи могат да бъдат ефективни за отпушване на канализацията ви:

 1. Бутало

Напълнете мивката си наполовина и се уверете, че не носите най-любимите си дрехи. Преди да натиснете буталото, уверете се, че в него има достатъчно вода (не само въздух), тъй като ще използвате налягането на водата, за да изчистите запушването.

Поставете буталото напълно над отвора на мивката и натиснете бавно, но здраво. Повторете, ако забележите, че водата е започнала да се оттича бавно. Ако се оттича бързо, успешно сте изчистили запушването.

 1. Закачалка

Изправете телена закачалка и огънете единия край, за да създадете малка кука. Обработете запушванията покрай капака на дренажа, за да премахнете космите или остатъци. След това пуснете гореща вода, за да накарате всичко отново да се движи свободно. Тази техника е най-ефективна, когато запушването се намира в първите 5 – 10 см от канала.

 1. Вряла вода

Ако запушеният дренаж е причинен от натрупване на мазнини, тогава най-простото средство е да излеете гореща вода в канала. Водата от чешмата вероятно не е достатъчно гореща (тъй като мазнината се е натрупала въпреки чешмяната вода), така че е най-добре първо да сварите малко вода в чайник или голяма тенджера и просто да я излеете бавно в канализацията.

Въпреки това, ако имате PVC тръби, това не се препоръчва, тъй като врящата вода има потенциал да причини повреда на тръбите. Може да се наложи да излеете гореща вода в канализацията си няколко пъти, оставяйки водата да се охлади между тях, преди да помогне за премахване на запушването.

 1. Кола/Пепси

Кока-колата или пепси често са по-добри за дренажа, отколкото за лигавицата на стомаха ви поради киселинното си съдържание. За някои запушвания работи също толкова добре, колкото прахчетата за отстраняване на запушвания в търговката мрежа. Кока-Кола или Пепси на стайна температура могат да се излеят бавно в канализацията. Оставете го за час или два, преди да изплакнете с гореща вода.

 1. Сода за хляб и оцет

Поръсете малко пакетче сода за хляб в канализацията, последвано от здравословна доза оцет. Това ще го издуха в канализацията. Най-добре е да го оставите за една нощ и след това да изплакнете с гореща вода на сутринта. Това може да бъде ефективно при разграждането на по-упорита, твърда материя с течение на времето. Други подобни подходи включват сода за хляб и сол с гореща вода.

Причини при запушване на канал
 • Натрупване на отпадъци при миене и пране
 • Попадане на отпадъци от строителни материали
 • Корени на дървета в близост до канализацията
 • Хигиенни материали като мокри кърпички, тампони, или мазнини
 • Косми или остатъци от сапун
 • Лоша денивелация или недостатъчен наклон на тръбите при монтажа им
Бързо отпушване на канал с вряла водаАко необходимостта от почистване на каналите възникне внезапно, тогава можете да опитате да премахнете запушването с вряла вода.
Бързо  отпушване на канал с наляганеЗа прилагането на този метод се използва апарат за високо налягане и маркуч, които осигуряват достъп до вътрешните части на канализационната система.
Предимства на машинното третиране на каналиНяма нужда да се къртят плочки и настилки, спестяват се средства за скъпи ремонтни работи, решава се проблемът дългосрочно, експресно действие и резултат, лесно движение на водата, сумарно по-ниски цени за отпушване на канали.
Нашите услуги за отпушване на каналиНашият екип от опитни специалисти ще отпуши бързо и качествено тръбите за отходна вода, канализационните тръби, както и ще отстрани неприятните запушвания на сифони и канали, мивки и вани във вашите бани, тоалетни или кухни.

Как точно се отпушват канали и сифони на мивката с машина?

Как се отпушват канали и сифони на мивката с машина

Отпушването на канали и сифони на мивката с машина може да се извърши по следния начин:

 1. Подготовка за почистване на канали и сифона:
  • Отстранете всички предмети и материали от мивката и от работната повърхност около нея.
  • Поставете кърпи или кърпички около мивката, за да улавяте вода и вода, ако се разлие по време на процеса.
 2. Изключване водата временно:
  • Затворете водните клапани под мивката, за да спрете достъпа на водата.
 3. Премахване на сифона:
  • Под мивката ще намерите сифон – извита тръба, която задържа малки частици и предотвратява тяхното достигане до главния канал.
  • Използвайте плоскоглав ключ или отверка, за да отворите съединителните гайки на сифона. Пазете подходящ съд или кърпа под сифона, за да уловите водата, която може да се излие.
 4. Почистване на сифона:
  • Извадете сифона и го измийте под течаща вода. Почистете отстраняемите части от него, за да премахнете котлен камък, мръсотия и други частици.
 5. Използване на отпушваща машина:
  • Ако сифонът не е бил основната причина за заспиването на канала, може да бъде необходимо да използвате отпушваща машина (такава, която се нарича и „виброразпределителна машина“).
  • Намерете отвора на канала, който трябва да бъде отпушен. Този отвор може да бъде под сифона или в друга част на канала.
  • Поставете отпушващата машина в отвора на канала и я включете. Машината ще използва вибрации, за да разклати и отстрани натрупаната мръсотия и частици.
 6. Промиване с вода:
  • След като използвате отпушващата машина, изплакнете канала обилно с гореща вода. Това ще помогне да се отстрани останалите мръсотии и да се уверите, че каналът е напълно прочистен.
 7. Сглобяване на сифона:
  • След като каналът е отпушен и изплакнат, сглобете отново сифона, затегнете гайките и проверете за изтичания.
 8. Проверка на проводимост:
  • Отворете водните клапани и пуснете вода през мивката, за да проверите дали водата стича свободно.

Ако този процес не реши проблема или ако не се чувствате уверени, че можете да го изпълните сами, винаги може да се обърнете към професионален ВИК техник.

Какви рискове има при отпушване на канала

Какви рискове има при отпушване на канала

 • Отпушването на канала може да бъде успешно, но също така има и рискове, свързани с този процес. Ето някои от тях:
 • Изплъзване на инструменти: При използване на инструменти, като например плунжер или отпушваща машина, е възможно да се изплъзнете и да се нараните. Трябва да бъдете внимателни и да се уверите, че държите инструмента здраво и сте сигурни в движенията си.
 • Разливане на вода и мръсотия: При отпушването на канала може да се разлие вода, мръсотия и дори химикали, които сте използвали, ако не сте наясно с техниките или ако не сте предприели подходящи предпазни мерки.
 • Използване на химикали: Неправилното използване на химикали за отпушване може да доведе до изтичане на газове или вредни изпарения, които да нанесат вреда на здравето на хората в близост. Също така, някои химикали могат да повредят тръбите или да доведат до повече проблеми.
 • Повреда на тръбите: Агресивни техники, като използването на твърди предмети или насилствени движения, може да доведат до повреди на тръбите. Това може да доведе до изтичане на вода, наводнения и допълнителни разходи за поправки.
 • Непълно отпушване: Има риск от непълно отпушване на канала, което може да доведе до временно облекчение на проблема, но след време да се върне. Това може да създаде нуждата от повторни процедури или дори да засили проблема.
 • Загуба на гаранция: Ако сте в гаранционен период на вашата санитарна инсталация, неправилното използване на методи за отпушване може да доведе до загуба на гаранцията.

Преди да пристъпите към отпушване на канала сами, е важно да се запознаете с правилните техники и инструменти, както и да вземете предпазни мерки, за да се избегнат тези рискове. Ако не сте сигурни в уменията си или проблемът се окаже по-сложен, винаги е препоръчително да се обърнете към професионален санитарен техник.

6 лесни и безопасни метода за отпушване на канала

6 лесни и безопасни метода за отпушване на канала

Използването на мивката в банята и натрупването на косми, сапун, паста за зъби и други химикали може да създаде много трудни за премахване натрупвания, които изискват малко повече грижи от това просто да се изсипе някакъв препарат или да използвате плунжера както всеки път. От друга страна, въпреки, че  комерсиално предлаганите препарати могат да бъдат ефективни, техният високотоксичен състав ги прави потенциално опасни както за вас, така и за околната среда. В такива случаи, предлагаме ви няколко други начина за отпушване на каналите в банята, които може да опитате преди да използвате специализирани препарати или да потърсите професионална помощ.

 1. Оцет и сода бикарбонат

Това е един от най-старите и най-надеждни методи при запушване на мивката в банята. За него просто смесете 1/3 чаша обикновена сода бикарбонат със същото количество оцет. Сместа би трябвало да започне да се пени веднага, заради химическата реакция между киселина и основа и именно тогава трябва да се изсипе в канала. Или просто изсипете содата внимателно в канала, последвана от киселината. Започналата вече реакция ефективно помага да се отстранят натрупаните косми и нечистотии и е най-добре сместа да бъде оставена да действа поне за един час, като след това промийте мивката с гореща вода.

 1. Сол

Друг добре изпитан метод е комбинацията между готварска сода и обикновена сол. За целта и двете се смесват по равни количества и се изсипват в мивката. Трябва да изчакате не по-малко от 15 минути, след което в мивката се излива предварително завряла вода. Тези три компонента създават една доста агресивна химическа реакция, която спокойно може да прочисти някои от по-сериозните запушвания, които се получават редовно.

 1. Гореща вода

Използването на вряла вода работи изненадващо добре при някои по-леки запушвания, особено такива, които са в резултат на натрупването на луга от сапуни, но не и при по-сериозните, при които оттичането на водата е максимално затруднено и няма да има почти никакъв ефект от изливането й. При този метод предварително загрятата вода се излива в мивката на няколко части, за максимална ефективност и при него почти веднага ще може да се уверите дали е бил ефективен.

 1. Вакуум помпа

Уредите за  почистване с опция за едновременно сух и мокър вакуум са идеална опция при възникването на особено упорити задръствания в мивката. Единственото, което ще трябва да пригодите е някакъв вид накрайник за маркуча на вакуумната чистачка, който да може да засмуче натрупванията, като най-подходящо би било да се използва горната част на пластмасова бутилка от вода или гумен накрайник като плунжер. Настройте машината си на-най високото ниво мокро почистване и я оставете да свърши останалото. Мощността й на засмукване обикновено е достатъчно голяма, за да отстрани каквито и да са натрупвания в канала.

 1. Вряла вода и препарат за съдомиялни

Тази комбинация също се е доказала като достатъчно ефективна, но най-вече при разбиването на по-мазни натрупвания в канала и въпреки, че не е наложително, използването на плунжер ще ви улесни още повече. Към предварително загрятата до кипване вода се добавят 2-3 супени лъжици препарат за съдомиялна машина. След това сместа се излива бавно в мивката, за да може да разбие мазнината, която държи натрупванията в една компактна маса. Ако използвате много мазнини при готвене или козметиката ви съдържа природни масла, регулярното използване на този метод ще предотврати повторото запушване.

 1. Други потенциални средства и техники

Методите, които изброихме, въпреки че в по-голямата си част са свързани с използването на някаква смес, не правят излишни конвенционалните уреди като например добре познатия плунжер, който може да разбие натрупванията, водопроводна сонда – змия или просто ръчно направен инструмент от закачалка за дрехи, който може да се използва за закачане и изкарване на натрупани замърсявания от канала. Разбира се, ако нищо от това не помогне и се окаже, че проблемът е по-сериозен, винаги е най-добре да се обърнем към професионална водопроводна помощ.

Как да се предпазим в бъдеще

Как да се предпазим в бъдеще от запушване на канала

Както с повечето проблеми, най-доброто лекарство е самата превенция. Някои прости неща, с които бихте могли да си помогнете, за да предотвратите запушванията на мивката в банята  са:

 • използвайте предпазителя за коса на мивката, тъй като космите ни са едни от най-честите причинители на запушвания, особено в банята
 • употребата на козметика с масла, която се измива, би могла след време да позволи да се акумулират достатъчно натрупвания, за да се стигне до запушване
 • сапунената луга, която се натрупва в каналите, както при използване на мивката, така и на душа ви, би могла да се избегне, ако се премине към използването на синтетичен или течен сапун.

Отпушването на канали е важна процедура за поддръжка на водопроводната система в дома или бизнеса. Запушени канали могат да доведат до различни проблеми, включително намаляване на дебита на водата, неприятни миризми и дори повреда на тръбите. Ето някои основни стъпки и съвети за успешното отпушване на каналите:

 1. Използвайте пистолет за пръскане:
  • Пистолетите за пръскане с вода с високо налягане могат да бъдат ефективни при отстраняването на леки засушавания и отпушване на каналите. Например, внимателно насочете струята към точката на засушаване и използвайте налягането, за да премахнете препятствието.
 2. Химикали и разтворители:
  • Различни химикали и разтворители са налични на пазара и могат да помогнат при отпушването на каналите. Бъдете внимателни при използването им, следвайте инструкциите на опаковката и избягвайте прекомерната употреба, за да предотвратите повреди на тръбите.
 3. Пробка и четка за отпушване:
  • Пробките за отпушване се използват за създаване на вакуум и усилване на налягането на водата за отпушване на канала. Четките за отпушване са полезни за физическо премахване на препятствия като косъм и кал.
 4. Вакуумен насос:
  • Вакуумните насоси са ефективни при отстраняването на по-големи блокажи. Те създават вакуум, който привлича блокажите и ги изтегля от канала.
 5. Механични уреди:
  • Ако препятствието е твърде устойчиво, може да се наложи използването на механични уреди като специализирани пружини за отпушване.
 6. Повикайте професионална помощ:
  • Ако всички домашни методи за отпушване се провалят, е възможно да се наложи да потърсите помощ от професионален водопроводчик. Те разполагат със специализирано оборудване и знания за решаване на по-сложни проблеми.
 7. Предотвратяване на бъдещи проблеми:
  • Редовната поддръжка на водопроводната система може да помогне за предотвратяване на отпушвания. Избягвайте изхвърлянето на големи количества хранителни остатъци и други материали в каналите и редовно почиствайте сифоните.

Отпушването на канали е важен аспект от грижата за дома и може да предотврати нежелани проблеми и разходи. При приложение на тези стъпки и съвети, може да се осигури ефективното функциониране на водопроводната система.

Често задавани въпроси

Въпрос: За колко време идваме при запушен канал?

Отговор: Обикновено идваме на адрес до 2 часа. Ако е по-натоварен
ден, ще реагираме в рамките на работния ден.

Въпрос: Можем ли да направим ремонт на място?

Отговор: В kanalihit.com имаме бусове, които са екипирани с
модерна апаратура и резервни части за ремонт. В повечето случаи
можем да направим ремонт на място, ако е без голяма сложност. Ако
се налага, ще изпратим специализиран екип и инженер за по-сериозни
ремонти.

Въпрос: Каква е цената за отпушване на канал?

Отговор: Цената зависи винаги от много фактори – вид тръба,
подстъпи, график на работния ден и др. Във всички случаи ние
работим на едни от най-конкурентните цени.

Въпрос: Работим ли в почивните дни?

Отговор: Работим в почивния ден събота до обяд. Неделя е почивен
ден.

Последни публикации

За

Защо трябва да се почиства една септична яма

Септичната яма е тих герой в нашите домове, играеща ключова роля в ефективната работа на канализационната система. Да създадем дълбоко разбиране за нейната важност и какво я прави толкова неотменна. Септичната яма не е просто дупка в земята; тя е жизнено важен филтър, задържащ и пречистващ отпадъците, преди те да достигнат околната среда. Да я […] Вижте повече
лесни и безопасни методи за отпушване на канала

6 лесни и безопасни метода за отпушване на канала

Използването на мивката в банята и натрупването на косми, сапун, паста за зъби и други химикали може да създаде много трудни за премахване натрупвания, които изискват малко повече грижи от това просто да се изсипе някакъв препарат или да използвате плунжера както всеки път. От друга страна, въпреки, че комерсиално предлаганите препарати могат да бъдат […] Вижте повече
Отводняване на мазета при наводнение

Отводняване на мазета при наводнение

Отводняване на мазета при наводнение. Наводнения на мазетата се случват след покачване на подпочвените води, след проливни дъждове, също в резултат на ВиК аварии. В резултат на това могат да бъдат нанесени значителни щети на целия подземен етаж на сградата. Случват се повреди на електрическите инсталации, на телефонните линии, развалят се мебелите. В подобни случаи […] Вижте повече