Kanalihit

Телефон - 0876798701

Телефон - 02 995 09 09

email: kanals@abv.bg

Последвайте ни:

Ремонт на техника за почистване на канализация

Ремонт на техника за отпушване на канали

Ремонт на техника за отпушване на канали

Ремонт на техника за отпушване на канали от различен калибър. Услугата се извършва в нашите халета от специалисти. Ремонтираме помпи Uraka и всички модели вакумни помпи, които се ползват у нас.

За каналопочистване, вакумни и напорни помпи, затворни механизми, бутала на водо съдържатели и други. Ако имате сходна техника, която се нуждае от ремонт, можете да ни потърсите!

Сервизиране и поддръжка на помпи за отводняване

Пайп сторй груп ЕООД има капацитет и експертиза за ремонт и поддръжка на оборудване за отводняване и почистване на канали и шахти.
Обадете се на нашия екип за да уговорим ден и час за диагностика на Вашата помпа или машина.

Почистване на кладенци 

Почистване на кладенци за Област София

Почистването на кладенци и трудоемка и опасна дейност. Не е препоръчително да се иптвате сами да се справите с тази задача. Доверете се на фирма с опит в бранша, каквато е фирма Пайп строй. Извършвам почистване на кладенци за област София. 

Цени и информация 

Фирма Пайп строй разполага с подходяща техника за изчистване на кладенци. Почистване кладенци с различен диаметър и дълбочина. Издаване на препоръки за безпроблемна работа на кладенеца. 
Нормативни изисквания Фирма Пайп строй груп работи според изискванията на местното и европейското законодателство и разпоредби. Притежаваме нужните сертификати и разрешителни от РИОСВ. Основната не предмет на дейност се състой в отпушване на канали и шахти.

Последни публикации

отпушване на мивката в банята

6 лесни и безопасни метода за отпушване на мивката в банята

Всекидневното използване на мивката в банята и натрупването на косми, сапун, паста за зъби и други химикали може да създаде много трудни за премахване натрупвания, които изискват малко повече грижи от това просто да се изсипе някакъв препарат или да използвате плунжера както всеки път. От друга страна, въпреки, че  комерсиално предлаганите препарати могат да […] Вижте повече
измиване на улици

5 неочаквани ползи от качествено измиване на улиците

Често си мислим, че единствената полза от качественото измиване на улици, е премахването на замърсявания и прах. И въпреки, че това несъмнено е така, истината е, че ползите от измиването на улиците са повече, отколкото сме свикнали да възприемаме. В зависимост от естеството на ползите, пожем да ги групираме в 5 различни категории: ЗдравеНищо не […] Вижте повече
Поддържане на септичните ями чисти

Поддържане на септичните ями чисти – част 2

При механичното поддържане на септичните ями чисти, за да извършите процедурата сами, ще Ви е нужно специално оборудване и ще са Ви нужни и познания за канализационната система, както и търпение, за да извършите всичко правилно. Каква опасност може да има при този вид почистване на септична яма? Пластмасовите резервоари могат да се повредят при […] Вижте повече