Kanalihit

Телефон - 0876798701

Телефон - 02 995 09 09

email: kanals@abv.bg

Последвайте ни:

Ремонт на техника за почистване на канализация

Ремонт на техника за отпушване на канали

Ремонт на техника за отпушване на канали

Ремонт на техника за отпушване на канали от различен калибър. Услугата се извършва в нашите халета от специалисти. Ремонтираме помпи Uraka и всички модели вакумни помпи, които се ползват у нас.

За каналопочистване, вакумни и напорни помпи, затворни механизми, бутала на водо съдържатели и други. Ако имате сходна техника, която се нуждае от ремонт, можете да ни потърсите!

Сервизиране и поддръжка на помпи за отводняване

Пайп сторй груп ЕООД има капацитет и експертиза за ремонт и поддръжка на оборудване за отводняване и почистване на канали и шахти.
Обадете се на нашия екип за да уговорим ден и час за диагностика на Вашата помпа или машина.

Почистване на кладенци 

Почистване на кладенци за Област София

Почистването на кладенци и трудоемка и опасна дейност. Не е препоръчително да се иптвате сами да се справите с тази задача. Доверете се на фирма с опит в бранша, каквато е фирма Пайп строй. Извършвам почистване на кладенци за област София. 

Цени и информация 

Фирма Пайп строй разполага с подходяща техника за изчистване на кладенци. Почистване кладенци с различен диаметър и дълбочина. Издаване на препоръки за безпроблемна работа на кладенеца. 
Нормативни изисквания Фирма Пайп строй груп работи според изискванията на местното и европейското законодателство и разпоредби. Притежаваме нужните сертификати и разрешителни от РИОСВ. Основната не предмет на дейност се състой в отпушване на канали и шахти.

Последни публикации

За

Защо трябва да се почиства една септична яма

Септичната яма е тих герой в нашите домове, играеща ключова роля в ефективната работа на канализационната система. Да създадем дълбоко разбиране за нейната важност и какво я прави толкова неотменна. Септичната яма не е просто дупка в земята; тя е жизнено важен филтър, задържащ и пречистващ отпадъците, преди те да достигнат околната среда. Да я […] Вижте повече
лесни и безопасни методи за отпушване на канала

6 лесни и безопасни метода за отпушване на канала

Използването на мивката в банята и натрупването на косми, сапун, паста за зъби и други химикали може да създаде много трудни за премахване натрупвания, които изискват малко повече грижи от това просто да се изсипе някакъв препарат или да използвате плунжера както всеки път. От друга страна, въпреки, че комерсиално предлаганите препарати могат да бъдат […] Вижте повече
Отводняване на мазета при наводнение

Отводняване на мазета при наводнение

Отводняване на мазета при наводнение. Наводнения на мазетата се случват след покачване на подпочвените води, след проливни дъждове, също в резултат на ВиК аварии. В резултат на това могат да бъдат нанесени значителни щети на целия подземен етаж на сградата. Случват се повреди на електрическите инсталации, на телефонните линии, развалят се мебелите. В подобни случаи […] Вижте повече