Отпушване на канали в Люлин и услугите, които предлагаме:

Ние сме екип от специалисти, притежаваме собствено оборудване, според стандартите на европейското законодателство.

Отпушване на канали в Люлин

Всякакъв вид ВиК аварии – отпушване на канали в Люлин

Можете да разчитате на високо качество професионализъм и коректност в услугите, на бързина и прецизност в работата.

Причини за запушване или спукване на водопроводни тръби

Причините за запушвания варират спрямо разположението на тръбите, метеорологичните условия и човешките грешки. Могат да бъдат корени, дъждове, храни, мазнини и др.

Корените често са причина за запушвания и проблеми в канализацията. Въпреки че може да изглежда като прост проблем за решаване, корените доста често са виновни за възпрепятстване на тръбите там, където има дървета, обилна растителност или просто в райони, където има зелени площи като тераси или градини.

Корените на дърветата и друга растителност навлизат в почвата в търсене на влага и съдържащите се в нея хранителни вещества. При това търсене те са склонни да проникнат в тръби, кладенци, шахти, ями и да ги разрушат.

За да предотвратим разрастването на корените, е най-добре да сменим засегнатата тръба или да извършваме периодични проверки на инсталацията.

Друга причина за проблеми с канализацията са отпадъците, които идват с проливните дъждове и бури през пролетните и есенните месеци. Те се натрупват и изсъхват в тръбите на ВиК инсталациите ни.

Честа причина за запушване на канализацията в дома е натрупването на мазнини. Това обикновено е в резултат на поставяне на мазни тигани в съдомиялнята машина или изсипването на съдържанието им в мивката. Проблемът е, че тази течност се втвърдява в канализацията и се утаява. Тя се сгъстява и причинява сериозни затруднения. Появява се миризма и запушвания.

Как можем да разберем, че тръбата е повредена?

Кога трябва да сменим канализацията си?

Когато канализационната тръба се спука, отпадналите води ще се издигнат през земята или тревата. Ако видите локви или влажни петна в предния си двор, които не можете да си обясните, и ако тези влажни петна излъчват неприятна, гнила миризма, тогава вероятно има спукване на тръба.

Най-голямата опасност, която представлява счупена канализационна тръба във вашия дом, е, че тя ще доведе до повторно връщане на отпадните води в мазето или основата на дома. В резултат на оттичането се получават задръствания и лоши миризми.

Можем да предотвратим тези проблеми! Доверете се на Kanalihit! Квалифицираните ни работници са подготвени при случай на авария да заменят и изградят всякакъв вид водопроводни и канализационни мрежи.

Можете да се свържете с нас на тел: 0876798701, 029950909 или на kanals@abv.bg. На Facebook страницата ни можете да намерите повече информация за фирмата и метода ни на работа.

Често задавани въпроси

Call Now Button