Отстраняване на всякакви ВИК аварии

Ние сме екип от специалисти, предлагаме професионално отпушване на канали в Овча Купел. Отстраняваме всякакви ВиК аварии, отпушваме запушени канали и сифони, отводняваме помещения и септични ями.

Разполагаме със специално оборудване за почистване на тръби, мивки и др.

Професионално отпушване на канали в Овча Купел

Професионално отпушване на канали в Овча Купел

Основни причини за запушения канал

  1. Коса – Ако Вие или някой друг във Вашето семейство имате дълга коса, има вероятност косата да е виновникът за запушването. Дългите кичури коса са склонни да се събират отвътре и да причиняват затлачване. Решението: Първо, почистете с ръка видимите косми. След това Ви съветваме с домашни средства или специален препарат да отстраните запушването. Химикалите действат ефектно при запушвания, дължащи се на косми.
  2. Храна – При изсипването на остатъците от храна в канализацията, вместо да бъдат изхвърлени в кошчето, се получават запушвания.
  3. Мръсотия – При взимане на душ, мръсотията може да се натрупа и заедно с различните остатъци и да доведе до запушване на канализацията. Опитайте се да премахнете част от мръсотията преди да се къпете, за да го предотвратите.
  4. Тоалетна хартия – Ако твърде много тоалетна хартия бъде пусната в тоалетната, това може да създаде проблем. Трябва да бъдете наясно с количеството, за да не Ви се налага нуждата от водопроводчик.
  5. Остатъци от сапун – Често се случва сапунът да бъде причинител на запушването на нашия канал, но все пак използването му е фундаментално. Препоръчваме използването на течен душ гел вместо сапун, за да се предотврати натрупването на сапунена нагар в канализацията.

Няколко начина да предотвратим запушването

За мивки без мелачка:
За мивки с мелачка:
За банята:

Ръчно почистване на канал

За да почистите ръчно запушения канал на мивката, трябва да развиете тръбата под мивката и с почистващ препарат да премахнете остатъците. После изплакнете с гореща вода.

Ние сме наясно с различни грешки, които могат да бъдат допуснати по време на монтажа на канализационните системи от различните компании, което ни помага ефективно да се справим с възникналия проблем и да почистим ефикасно тръбите.

Методи за почистване на канал у дома

Ако запушването не е сериозно, можете да пречистите канала със сода за хляб и оцет, мая и оцет, сол и сода за хляб. 

Не се безпокойте! Когато домашните средства за почистване на канализационната система не помагат, ние можем да Ви помогнем! Обадете се и разчитайте на нас!

Работно време за отпушване на канали

Работим през цялата седмица, както и в събота. В неделя разполагаме с дежурни аварийни екипи. Отговаряме на обаждания денонощно и ще се отзовем на адрес до 2 часа.

Ценоразпис за отпушване на канали

Цените ни се базират на вида и диаметъра на тръбата и дължината на трасето. Освен услугата се заплащат и транспортните разходи спрямо отдалечеността от София.

Често задавани въпроси

Call Now Button