Грешки при избиране на септични ями при избор на вертикален модел на септична яма, без да се отчита вида на почвата и нивото на подземните води.

Подземните води се намират близо до повърхността на земята. Високо ниво на подземни води (GWL) е характерно за глинестите скали, често срещани в района на Москва, и не е подходящо за видове септични ями с последваща обработка на почвата. Препоръчваме ви да проверите нивото на водата, преди да закупите и инсталирате оборудване.

Как да определим нивото на подземните води

Ако не знаете как да определите нивото на подземните води, нашите експерти ще ви посъветват.

Фирма Пайп Строй Груп ЕООД извършва индивидуален подбор на септична яма специално за вашия сайт от различни пречиствателни съоръжения, които са представени на нашия уебсайт в каталога на септичните ями.

Принципът на действие на септичните ями

За да се направи изборът на подходяща пречиствателна станция за отпадъчни води по -лесен и разбираем, е необходимо да се има представа за принципа на нейната работа.

Характеристики

Пречиствателните съоръжения с последваща обработка на почвата изискват инфилтратори – филтрационни полета. Но не във всяка област има достатъчна плоскост за тези полета или типът на огъване ще бъде подходящ.

Дълбоко биологично пречистване, с помощта на помпа, зауства пречистените отпадъчни води на разстояние до 50 метра от резервоара, без скъпото подреждане на кладенци. Летливите аерационни станции имат малко изпомпващо отделение, което ви позволява да изхвърляте пречистените отпадъчни води само с 8 м, а след това е необходимо да се изгради преливен кладенец, което значително увеличава разходите за самата инсталация в пречиствателни съоръжения, подобни на топас.

Грешки при избиране на септични ями и къде да инсталирате

Климатични условия

Ако имате яма, склад или септична яма, тя ще замръзне през зимата, при условие че не извършвате изолация и специални консервационни работи. Например, септична яма често стиска или разкъсва. Септичната яма с ниска степен на пречистване има същите недостатъци.

Ако пречиствателната станция е оборудвана с компресор, тогава септичната яма не може да замръзне през зимата. Супер септична яма Твер е фабрично изолирана. Комплектът включва японски компресор. Корпусът е изработен от висококачествен европейски полипропилен. Стените на септичната яма са подсилени.

Септичната яма Твер през зимата работи толкова ефективно и надеждно, както във всеки друг период на експлоатация, благодарение на уникалния си дизайн. Производителят на септичната яма Твер гарантира качество! Повече подробности за това как функционира септичната яма Твер през зимата.

Call Now Button