Обикновено причина за запушванията на каналите са наслагания, косми, мокри кърпички, памперси и тампони. Когато запушването е причинено от сплъстени косми или от мокри кърпички, се използва специализирана глава, с която боклуците биват извадени от канала.

Един съвет: не опитвайте запушване от косми или мокри кърпички да бъде изблъсквано навътре в канала. Това само ще затрудни ВиК екипите
за отпушването на канала по-късно. Избягвайте този вид самодейност, за да не усложнявате процеса на отстраняване на запушването.

В случай че се сблъскате със запушване или други проблеми с каналите, най-добре е да се обърнете към професионални екипи за видеодиагностика и отпушване на канали. Това не само ще гарантира правилната и бърза интервенция, но и ще предотврати повреди, които могат да възникнат от неадекватни опити за решаване на проблема.

При запушване на канал от корени на растения се използва накрайник, който функционира като трион, с който корените се изрязват и изваждат. Ние имаме такава техника и това не е проблем за екипите ни.

Видеодиагностика на тръби и канализация

За грижа и ефективно решаване на проблемите със санитарните системи на вашите обекти, винаги отдавайте значение на правилната експлоатация на камерата за инспекция на канали, когато нашето специализирано екип посети вашето място. Това не само ще гарантира точното локализиране на проблема, но и ще представлява 50% от успешното решаване на въпроса със запушения канал.

Фирмата ни предлага услуги и през събота, с цел да осигурим непрекъсната поддръжка и решаване на вашите нужди. Освен видеодиагностиката, предлагаме и разнообразни услуги като отводняване на помещения, отводняване на мазета, отпушване на тоалетни, доставка на вода с водоноска и други.

Множеството ни клиенти се възползват не само от качествените ни услуги, но и от конкурентоспособните ни цени. Нашата цел е да предоставяме високо качество на услугите, съчетано с професионализъм и отзивчивост.

Цените по които оперираме са повече от конкурентни. Обадете се на дежурния ни телефон: 02 /995 09 09.

Как се проверява затлачен канал с мини камера

Проверката на затлачен канал с мини камера, известна още като каналоснимане или каналоснимачна инспекция, е метод за визуално преглеждане на вътрешното състояние на тръбите с помощта на специализирана миниатюрна камера. Този процес позволява да се открият проблеми като заснемане на тръбите, нарушения, дупки, корозия и други дефекти. Ето как можете да извършите проверката:

Подготовка

Подготовка на камерата

Подготовка на канала

Вмъкване на камерата

Преглед на изображенията:

Документиране и анализ:

Справка с професионалист:

Важно е да имате предвид, че проверката с мини камера може да изисква опит и внимание, особено ако сте неопитни с такъв тип оборудване. Ако не се чувствате уверени, е по-добре да се обърнете към професионалист.

Call Now Button