Ние имаме знанията и опита за отпушване на канали в Обеля

Нашият екип предоставя високо качество на услугите за почистване на канализационните системи, както и отпушване на канали в Обеля.

Бързо отпушване на канали в Обеля

Нашето предложение за почистване на канализационните тръби включва, наред с други неща, почистване на мивки, почистване на тоалетни, почистване на писоари, както и пресичащи се канали на банята и душа.

Ще стигнем до дома ви бързо във всяка точка на район Обеля

Причини за запушването на канализацията

1. Хранителни продукти

Яйчните черупки създават много малки гранулирани остаъци, които се придържат към каквато и да е утайка в водосточната тръба и бързо създават запушване при изхвърлянето на боклук. Освен това мембраната вътре в яйцето може да се обвие около ножчетата на мелачката и да причини хаос.

Изхвърлянето на утайката и остатъците от кафе в канала на мивката е грешка, която правят много хора. Тя преминава през тръбите без проблем, но с времето малки остатъци се събират и утаяват. Те се полепят по стените и създават множество проблеми. Препоръчваме ви да изпиете цялото кафе и да изхвърлите остатъците в кошчето.

Оризът, макароните и хлябът са много проблемни храни. Проблемът при тях е,че след известно време оризът или макароните се разширяват в канализацията. Въпреки смачкването, те продължават да растат. Тези храни също са склонни да оставят нишестен остатък, който може да причини проблеми. Хвърлете ги в кошчето, вместо в канализацията.

Помислете за тиква, целина, царевични люспи и дори някои видове маруля. Влакнестите части могат да се обвият около остриетата на мелачката или цедката и да се оплетат като причинят съпротивление.

Мазнините и маслото се придържат към дренажните тръби и се втвърдяват, като пречат на водата да тече свободно. Вместо да ги изливате в канализацията, изсипете ги в кошчето.

2. Коса

Как да предотвратим запушването на канала с коса?

Как да отпушим дренажните тръби с вода и сол?

Солта, смесена с горещата вода, не само помага да се елиминират остатъците по тръбите, но и служи за премахване на лошата миризма, причинена от утайките, в канализацията. Този домашен препарат е ефективен само при малки запушвания, така че е добра идея да го правите само от време на време, за да поддържате тръбите си чисти.

Периодично почистване на канал

Ако желаете да предотвратите запушването и неприятните миризми, изсипете малко оцет или кафе в канализацията. Оставете го да подейства и изплакнете с голяма доза гореща вода.

Ние имаме дългогодишен опит в монтажа, ремонта и поддръжката на хидравлични инсталации. Използваме модерно и доказано оборудване в областта на дренажните услуги.

Можете да се доверите на професионализма и бързината на действие. На разположение сме, за да се чувствате спокойни. Дежурните ни аварийни екипи работят и през почивните дни и винаги се отзовават бързо на адрес в квартал Обеля.

Често задавани въпроси

Call Now Button